STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συνεχίζεται ο χορός των καταγγελιών από τον Ολυμπιακό

Συνεχίζεται ο χορός των καταγγελιών από τον Ολυμπιακό

Tο εξαιρετικό κλίμα με το οποίο διεξήχθησαν οι φετινοί τελικοί της Basket League ΣΚΡΑΤΣ δεν ήταν αρκετό για να βάλει τέλος στον… χορό των καταγγελιών, αφού οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού προχώρησαν σε μία ακόμη σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Άπαντες παραδέχονται πως οι φετινοί τελικοί ήταν διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς των τελευταίων χρόνων. Τόσο το κλίμα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, όσο και η συμπεριφορά των διοικούντων των δύο αιωνίων ήταν εξαιρετικό.

Η προσπάθεια για την τήρηση του διατήρηση του fair play ήταν μεγάλη, με αποκορύφωμα την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επισκεφτεί τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και να δίνει συγχαρητήρια τους αδερφούς Αγγελόπουλους και την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού, κάτι το οποίο είναι αλήθεια πως δεν είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό ακολούθησε μάλιστα, η… παρέλαση των "ερυθρόλευκων" από τα "πράσινα" αποδυτήρια για έναν αποχαιρετισμό στον Δημήτρη Διαμαντίδη .

Σε όλα τα παραπάνω αν προσθέσουμε και τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε όλη τη σεζόν που σεβάστηκε τις ποινές που του είχαν επιβληθεί, ήταν αρκετές για να βάλουν ένα φρένο στο χορό των καταγγελιών και να κάνουμε ένα βήμα, ώστε η κόντρα να περιοριστεί μέσα στο παρκέ αλλά μάλλον θα είμαστε στο... ίδιο έργο θεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τις δηλώσεις του την επομένη της λήξης του πρωταθλήματος .

Αντιλαμβάνεστε πως μετά και από τη αυτή την καταγγελία της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ οι τόνοι δεν θα μείνουν για πολύ χαμηλά αφού γι' ακόμα φορά όλοι επικεντρωνόμαστε σε όσα συμβαίνουν στις δικαστικές αίθουσες και όχι στο παρκέ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ