ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Π. Γιαννακόπουλος: "Συγχαρητήρια σε όλους"

Π. Γιαννακόπουλος: "Συγχαρητήρια σε όλους"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τη σειρά του συνεχάρη τους παίκτες του Παναθηναϊκού για το "διπλό" στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως οι "πράσινοι" δεν καταλαβαίνουν ούτε από πρωταθλητές Ευρώπης, ούτε από πλεονεκτήματα έδρας

Μετά το Θανάση Γιαννακόπουλο και τον γιο του Δημήτρη, ήταν η σειρά του Παύλου Γιαννακόπουλου να συγχαρεί τους παίκτες του Πεδουλάκη για τη μεγάλη νίκη μέσα στο ΣΕΦ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασε ότι οι "πράσινοι" δεν καταλαβαίνουν ούτε από πρωταθλητές Ευρώπης, ούτε από πλεονεκτήματα έδρας

"Ούτε ο νέος Παναθηναϊκός καταλαβαίνει από τίποτα! Ούτε από πρωταθλητές Ευρώπης, ούτε από πλεονεκτήματα έδρας. Πάει στην έδρα του μεγάλου του αντιπάλου, τον κερδίζει, παίρνει το πλεονέκτημα και ετοιμάζεται για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος", σχολίασε ο Παύλος Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

"Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και σε όλους τους παίκτες που την Κυριακή θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου μας και όλοι μαζί θα αποδείξουμε την ανωτερότητα και το ήθος του μεγαλύτερου συλλόγου αυτής της χώρας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ