ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πάνκο "μπλοκάρει" προς το παρόν τον Γκιστ

Ο Πάνκο "μπλοκάρει" προς το παρόν τον Γκιστ

Παρά το μπέρδεμα με το profil του Τζέιμς Γκιστ στο facebook ο Αμερικανός είναι "ζεστός" να παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τη Μάλαγα μπλοκάρονται προς το παρόν από τις απαιτήσεις του Άντι Πάνκο

Ο Τζέιμς Γκιστ θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, άσχετα αν μπερδεύτηκαν οι πάντες με το αληθινό ή ψεύτικο προφίλ του στο facebook.

Άλλωστε Παναθηναϊκός και Μάλαγα βρίσκονται εδώ και κάποιες μέρες σε διαπραγματεύσεις, έτσι ώστε να υπάρξει ανταλλαγή με τον Άντι Πάνκο.

Οι "πράσινοι" της Αθήνας αναζητούν ένα πάουερ-φόργουορντ που να μπορεί να παίξει και κοντά στο καλάθι (όπως ο Γκιστ δηλαδή) και οι "πράσινοι" της Μάλαγα, θα τους άρεσε ένα "τεσσάρι" με το σουτ του Πάνκο.

Η κοινή θέληση και των δυο ομάδων να ανταλλάξουν παίκτες (που παίζουν μάλιστα και αντίπαλοι στον όμιλο της Ευρωλίγκας) προσκρούει (προς το παρόν) στο οικονομικό θέμα που έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του Πάνκο.

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο και για του χρόνου στον Παναθηναϊκό, αλλά η Μάλαγα συζητάει μόνο για το διάστημα που απομένει ως το τέλος της σεζόν. Προσφέρει μάλιστα και 400.000 ευρώ, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του, όχι όμως και το συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Ο Πάνκο θέλει να εξασφαλιστεί, αλλά ούτε ο Παναθηναϊκός δέχεται (εφόσον πάει ο παίκτης στη Μάλαγα) να πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιο (που έχει υπογράψει ωστόσο) για την επόμενη χρονιάς. Δίνει μια αποζημίωση, μικρή όμως σε μέγεθος.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα, το οποίο θα λυθεί αν ο Πάνκο δείξει ... καλή θέληση. Πάντως ο Γκιστ που φέτος με τη Μάλαγα στην Ευρωλίγκα είχε σε 10 αγώνες (μ.ο 22,5 λεπτά συμμετοχής) είχε 8.6π (41.7%δ, 34.6%τρ, 61.3%β) 4.8ρ, 0.2ασ, 0.7κλ, 0.8λ. είναι "ζεστός" να παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Και όπως λεγόταν από τη Μάλαγα το προφίλ του στο facebook είναι αυθεντικό. Άλλωστε το σχόλιο του αναγνώστη που το κατηγορούσε ως ψεύτικο, αποσύρθηκε λίγο αργότερα!

Από εκεί και πέρα, όπως έγραψε στο twitter του ο Ντέιβιντ Πικ, οι "πράσινοι" τελικά φαίνεται ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Τσεντεβίτα για την παραχώρηση του Ντέργουιν Κίτσεν, με την Καντού να χάνει όπως όλα δείχνουν τη μάχη διεκδίκησης του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ