ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποιος ...Γκιστ είπε: "Θα παίξω στον ΠΑΟ"

Ποιος ...Γκιστ είπε: "Θα παίξω στον ΠΑΟ"

Ο Τζέιμς Γκιστ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook... αυτοανακοινώθηκε, λέγοντας πώς πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Μόνο, που το προφιλ του Αμερικανού, αμφισβητείται ότι είναι το αυθεντικό!

Ο Τζέιμς Γκιστ μέσω της σελίδας του στο Facebook προανήγγειλε την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, γράφοντας ότι αποχωρεί από τη Μάλαγα.

Το μεσημέρι δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ανταλλαγή του Άντι Πάνκο με τον παίκτη της Μάλαγα, με τον Γκιστ τελικά να εμφανίζεται σίγουρος ότι θα φορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού".

" Το αποψινό παιχνίδι θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου με τη Μάλαγα. Φεύγω για τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής (σ.σ.: Γιάσμιν Ρέπεσα) δεν με θέλει κι έτσι δεν θέλω να μείνω για να ζεσταίνω τον πάγκο", έγραψε ο Αμερικανός στο Facebook.

Ο Γκιστ το 2008 είχε επιλεγεί στο νούμερο 57 του ντραφτ από τους Σπερς, όμως δεν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ. Ακολούθησαν οι Μπιέλα, Λοκομοτίβ Κούμπαν, Παρτίζαν και Φενέρμπαχτσε, προτού υπογράψει συμβόλαιο με τη Μάλαγα. Στην Ευρωλίγκα με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας είχε 8,6 πόντους και 4,8 ριμπάουντ.

Ποιος ...Γκιστ είπε: "Θα παίξω στον ΠΑΟ"

Μόνο, που λίγο αργότερα, ένας (πιθανότατα Ισπανός) σχολίασε στο facebook: " Αυτό δεν είναι το αληθινό προφίλ του Τζέιμς Γκιστ. Είναι ένας οπαδός που προσποιείται ότι είναι ο Γκιστ, ποστάροντας διάφορα βλακώδη, όπως αυτό. Θα δημιουργήσετε πρόβλημα στον ίδιο τον Γκιστ".

Ποιος ...Γκιστ είπε: "Θα παίξω στον ΠΑΟ"

Πάντως θέμα ... υπάρχει, ανεξάρτητα αν είναι ο αληθινός ή όχι ο Γκιστ που βαρέθηκε να ζεσταίνει τον πάγκο της Μάλαγα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ