ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια για ανταλλαγή Πάνκο με Γκιστ

Σενάρια για ανταλλαγή Πάνκο με Γκιστ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αναζητά σέντερ και σενάρια κάνουν λόγο για ανταλλαγή του Άντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ της Μάλαγα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την αναζήτηση σέντερ για να καλύψει το κενό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος θα απουσιάσει για τουλάχιστον ένα μήνα και τα πρώτα σενάρια έκαναν ήδη την εμφάνιση τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "eurohoops.net" οι "πράσινοι" φαίνεται να δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ανταλλαγή του Άντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης θέλει ένα δυνατό "5αρι", ενώ ο τεχνικός της Μάλαγα αναζητά ένα ελαφρύ "4άρι". Οι δύο παίκτες είχαν τσεκαριστεί το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και τη Μάλαγα, ενώ όσον αφορά τα συμβόλαια τους έχουν παρόμοιες αποδοχές, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο σενάριο.

Ό,τι είναι να γίνει, πάντως θα γίνει γρήγορα, καθώς το "τριφύλλι" θα πρέπει να έχει ανακοινώσει παίκτη, αν βρει φυσικά κάποιον αθλητή ικανό να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας, μέχρι την έναρξη του "Top-16".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ