ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Καπόνο πέρασε, αλλά δεν ακούμπησε

Ο Καπόνο πέρασε, αλλά δεν ακούμπησε
INTIME SPORTS

Οι γονείς του ήρθαν να τον δουν στο ματς με την Εφές αλλά δεν έπαιξε δευτερόλεπτο. Ο εκπρόσωπός του λέει στο Sport24.gr ότι ακόμη δεν έχει φύγει από τον ΠΑΟ! Έτσι κι αλλιώς, πάντως, ο Τζέισον Καπόνο πέρασε και δεν ακούμπησε. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Δεν ήτανη πρώτη φορά που έθιξε το θέμα ενδεχόμενης αποχώρησης του. Είχε αφήσει «μπηχτές». Ηταν η πρώτη που ο Τζέισον Καπόνο είπε «φεύγω». Χωρίς το «θα». Το είπε την Κυριακή το βράδυ –στη συνάντηση που είχε με τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Αργύρη Πεδουλάκη, δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι στο εξωτερικό, για προσωπική του υπόθεση- και το έκανε λίγεςώρες μετά. Οταν δεν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι ακόμα στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν θα είναι πια στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Να θυμίσουμε πως είναι ο παίκτες που περίμεναν ένα μήνα οι «πράσινοι» -ένεκα ενός προβλήματος που είχε η σύζυγος του με την εγκυμοσύνη της. Που μέχρι να τον δουν να προσγειώνεται στην Αθήνα (11/11), έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κάνουν δικό τους.

Δεδομένων αυτών, ο Καπόνο είχε μια απορία: πώς γίνεται μετά όλα όσα έκαναν για εκείνον πριν τον αποκτήσουν, να μην υπάρχει ένα σύστημα για εκείνον; Γιατί για να δημιουργήσει για την πάρτη του, δεν γινόταν (δενείχε… την τεχνογνωσία).

Για αυτό και τον είδατε να εκβιάζει προσπάθειες. Είχε ωστόσο, και ένα μεγαλύτερο θέμα: τοχρόνο που έπαιζε και που στην Ευρωλίγκα ήταν 15.29’’ ανά αγώνα, στην Α1 19.20’’, ενώ βρέθηκε στο παρκέ του Ελληνικού, στον τελικό Κυπέλλου περί τα 12’.

Στο μυαλό του, βλέπετε αυτό που είχε τη μεγαλύτερη σημασία ήταν να παίζει. Όχι τα λεφτά (οικογενειακώς έχουν μπόλικα από αυτά), αλλά το παιχνίδι. Στην Αμερική δεν του δόθηκε αυτή η δυνατότητα και για αυτό ήλθε στην Ελλάδα. Αλλά δεν έπαιζε. Άρα δεν είχε και κανένα λόγο να είναι μακριά από τις ΗΠΑ.

Δεν είδαν τον κανακάρη τους

Γιατί όμως, εγκατέλειψε τώρα; Μετά τα 5.36’’ στο Κάουνας, ήλθετοDNPστο ματς με την Αναντολού Εφες. Σημείωση: οι γονείς του ήταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, για να καμαρώσουν τον γιόκα τους. Αυτό δεν έγινε ποτέ, γιατί ο κανακάρης τους δεν σηκώθηκε από τον πάγκο.

Και δεν σηκώθηκε από τον πάγκο, γιατί στο μυαλό του Πεδουλάκη δεν θα μπορούσε να βοηθήσει –με τα τρία γκαρντ που είχε διαρκώς ο Μαχμουτί.

Όντως ο Καπόνο, δεν είναι μετρ της άμυνας. Κάτι που όμως, γνώριζαν στον Παναθηναϊκό από τότε που τον περίμεναν, σωστά;

«Παίκτης του Παναθηναϊκού» (;)

Αντε λοιπόν, και έχει τα δίκια του το παλικάρι.Τα έχασε με τη συμπεριφορά τρίχρονου, στην οποία επιδόθηκε (επειδή δεν του άρεσε… αυτό το παιχνίδι, το παράτησε), σαν να ήταν η πρώτη φορά που αποτέλεσε μέλος ομάδας. Γιατί διαφορετικά θα ήξερε πως… δεν τα κάνουν αυτά. Ειδικά τώρα που δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες της.

Βέβαια, στην επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο της Wasserman Media Group, εταιρίας που έχει τα δικαιώματα του Καπόνο, μάθαμε ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και την Τρίτη θα είναι στην προπόνηση, όπως θα ταξιδέψει για τη Μάλαγα την Πέμπτη για να παίξει σε ματς της Ευρωλίγκας και να βοηθήσει την ομάδα του να νικήσει».

Εσείς, από όλα αυτά κρατήστε πως χθες Δευτέρα δεν εγκατέλειψε τη χώρα και δύσκολα προλαβαίνει να το κάνει σήμερα Τρίτη

Αφήστε που έχει να υπογράψει και τη λύση της συνεργασίας. Προηγουμένως, θα πρέπει να πάρει την προμήθεια γραφείο που τον εκπροσωπεί. Και τώρα καταλαβαίνετε τις δηλώσεις του μάνατζερ. Μάθετε και ότι ο Καπόνο ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως δεν τον ενδιαφέρει να πάρει ένα υπόλοιπο που του χρωστούν. Τους το αφήνει.

ΥΓ: Το αν ήταν επιλογή του Πεδουλάκη ή όχι είναι δευτερευούσης σημασίας. Άντε και δεν ήταν. Αλλάζει κάτι σε αυτά που οφείλει να κάνει ούτως ή άλλως ο «Αρτζι» με όσους έχει στα χέρια του, ώστε να παίξει η ομάδα το καλύτερο μπάσκετ που μπορεί;

ΥΓ1: Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να πάρει παίκτη για την Α1 (όπου υπάρχει κανονισμός οι ομάδες να τελειώνουν τη σεζόν με τον ίδιο αριθμό ξένων που… την ξεκίνησαν). Στην Ευρωλίγκα, θα πορευτεί ως έχει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ