STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Η απόφαση είναι του Καπόνο"

Πεδουλάκης: "Η απόφαση είναι του Καπόνο"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η απόφαση του Τζέισον Καπόνο, ήταν αποκλειστικά δική του και ότι γνώριζε τις προθέσεις του. "Πάνω απ' όλους η ομάδα", τόνισε μεταξύ άλλων

Κύριο θέμα στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΚΑΟΔ, ήταν πέρα από τον θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά, η απόφαση του Τζέισον Καπόνο να αποχωρήσει από τους "πράσινους".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αφού αναφέρθηκε στο χαμό του Γιώργου Κολοκυθά, τον οποίο είχε ζήσει όταν έπαιξε στον Παναθηναϊκό, σχολίασε και την απόφαση του Καπόνο να αποχωρήσει.

"Έχει βγάλει ανακοίνωση η ομάδα και είναι αλήθεια. Ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα, από εκεί και πέρα σε μας πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Το γνώριζα το θέμα, έχω μιλήσει με τον παίκτη, αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Η απόφαση είναι δική του, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Έχουμε αρχές σαν Παναθηναϊκός. Για εμάς είναι σημαντικοί όσοι βρίσκονται στην ομάδα. Ακόμα και ο Χαραλαμπόπουλος είναι απαραίτητος, αν είναι σοβαρός στην προπόνηση και στους αγώνες τον έχουμε ανάγκη.

Στην Ευρωλίγκα δεν θα μπορούμε να πάρουμε παίκτη.... Όλα τα άλλα, θα τα δούμε από αύριο. Καλό είναι να έχουμε σεβασμό στα παιδιά έπαιξαν και γι' αυτό το λόγο δεν θα αναφερθώ άλλο στο θέμα αυτό".

Νωρίτερα, ο Πεδουλάκης είχε αναφερθεί στον θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά: "Με το θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά είναι πιο φτωχός ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό μπάσκετ, Τον πρόλαβα όταν έπαιζα στην ομάδα. Ήταν στο συμβούλιο. Ήταν ένας άνθρωπος από αυτούς που σπανίζουν. Ελπίζω να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και θα ήθελα να δώσω συλλυπητήρια στους οικείους του".

Όσον αφορά, τον αγώνα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πιέσει, όπως θα ήθελε με δεδομένο ότι απουσίαζαν οι Μπανκς και Ξανθόπουλος: "Ήταν ένα παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Μας έλειπαν τα δύο παιδιά, οι πόιντ γκαρντ (σ.σ. Μπανκς, Ξανθόπουλος) και αναγκαστικά ο Ρόκο και ο Δημήτρης έπρεπε να παίξουν πολύ παρά το γεγονός ότι είχαν αγωνιστεί για μεγάλο χρόνο στο παιχνίδι στον αγώνα με την Εφές.

Κοιτάξαμε να μην πιέσουμε για αυτό το λόγο και ήταν από τα λίγα ματς που δεν πιέσαμε. Δεν είχαμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Στη συνέχεια έγινε παιχνίδι μυαλού, πήραμε διαφορά και νικήσαμε. Να ευχηθώ, καλή συνέχεια στη Δράμα, προσπαθεί να αλλάξει πράγματα".

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ο οποίος δέχτηκε τα "πειράγματα" του προπονητή του για την άμυνα του, σχολίασε από την πλευρά του: "Να ξεκινήσουμε από το πιο σημαντικό που ήταν ο θάνατος του κ. Γιώργου. Ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά, δεν είχαμε τόση ενέργεια στην άμυνα, σαν αποτέλεσμα αυτού, ήταν να μείνει η Δράμα κοντά στο σκορ στο α' ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο, ανεβάσαμε λίγο το ρυθμό και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Μάρκοβιτς: "Στόχος να μείνουμε στην κατηγορία"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε διάρκεια: "Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ένα καλό παιχνίδι, μετά από τα καλά του παιχνίδια στην Ευρώπη.

Τα παιδιά προσπάθησαν σκληρά, έχασαν βέβαια τις μάχες με τον Σχορτσανίτη. Παίξαμε 5-10 λεπτά καλύτερα, αλλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν είχαμε διάρκεια. Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά παιχνίδια κι ελπίζω να μείνουμε στην κατηγορία.

Θα συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε μέχρι την Παρασκευή, θα έχουν οφ το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα επανέλθουμε στην καλύτερη δυνατή μας προετοιμασία για τον αγώνα με το Περιστέρι".

Τέλος, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης υποστήριξε: "Ξέραμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίζαμε. Θέλαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με ποιότητα και κέρδισε. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τα τελευταία μας παιχνίδια, δουλεύουμε πολύ με τον κόουτς και θέλουμε να αρχίσουμε να βγάζουμε στο παιχνίδι μας αυτά τα πράγματα. Μας έχει λείψει να κερδίζουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ