ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει πλέι μέικερ για αντί-Καπόνο

Θέλει πλέι μέικερ για αντί-Καπόνο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Τζέισον Καπόνο, ο οποίος πάντως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο πρωτάθλημα και όχι στην Ευρωλίγκα

Ο Τζέισον Καπόνο ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μετά τη λύση της συνεργασίας που ζήτησε ο ίδιος μετά τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, την Δευτέρα (4/3) και οι "πράσινοι" αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ο Παναθηναϊκός, θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός παίκτη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει κιόλας βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Στόχος είναι, οι "πράσινοι" να ενισχυθούν στις θέσεις "1" ή "2" που πλέον ταλαιπωρούνται από τους τραυματισμούς των Μπανκς και Ξανθόπουλου, προκειμένου να ξεκουράζεται κάπως ο Διαμαντίδης στην Ελλάδα.

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί είναι δεδομένο πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει παρέλθει η προθεσμία δήλωσης νέων παικτών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στα πλέι οφ της διοργάνωσης, παρά μόνο στο πρωτάθλημα.

Στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θα πάρει σίγουρα έναν παίκτη, καθώς αν δεν πάρει κινδυνεύει και με πρόστιμο. Ο κανονισμός έχει γίνει πιο αυστηρός, καθώς τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που οι ομάδες εξασφάλιζαν την παραμονή τους ή υποβιβάζονταν μαθηματικά, διέλυαν τα ρόστερ τους, στην προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα από το συμβόλαιο.

Γι' αυτό το λόγο, ο ΕΣΑΚΕ έγινε πιο αυστηρός στο συγκεκριμένο θέμα κι εφόσον μία ομάδα δεν διατηρήσει ίδιο τον αριθμό των συμβολαίων των ξένων με τους οποίους ξεκίνησε το β' γύρο του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, θα τιμωρείται με πρόστιμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ