ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λάσμε, ο Μεζρί και οι άλλοι

Ο Λάσμε, ο Μεζρί και οι άλλοι
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για σέντερ, έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε παίκτη που μπορεί να υπογράψει άμεσα -μετά τα όσα τράβηξε με τους Στεφάν Λάσμε και Σαλάχ Μεζρί. Τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Οι μέρες περνούν κι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αναζητά τον δεύτερο σέντερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα ονόματα είναι πολλά, αλλά τα δεδομένα μοιάζουν πιο ρευστά από ποτέ. Κι αυτό είναι κάτι που καθιστά δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη για τον παίκτη που θα αποκτήσουν οι "πράσινοι".

Από την Παρασκευή (24/7) το βράδυ, η υπόθεση του Στεφάν Λάσμε μπήκε στο συρτάρι, εξαιτίας ενός όρου που υπήρχε στο συμβόλαιο και -κατά το "τριφύλλι"- τον έκανε να πει το "όχι" . Εξέλιξη, η οποία συνηγορούσε σε άμεση συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ. Κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη, αν και ο GM της τουρκικής ομάδας παρουσιάστηκε κάτι παραπάνω από αισιόδοξος όσον αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκαμπονέζου σέντερ. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, όλα είναι ανοιχτά. Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες μάλιστα, οι "πράσινοι" άρχισαν να επανεξετάζουν την περίπτωση του 33χρονου σέντερ . Κάτι που πάντως δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη.

Η περιπέτεια της μεταγραφής του back up σέντερ συνεχίστηκε το Σάββατο (25/7), με πρωταγωνιστή έναν άλλο παίκτη. Ο Σαλάχ Μεζρί, που παρέμενε stand by τις τελευταίες ημέρες, πήρε στα χέρια του το συμβόλαιο (ανυπόγραφο) του Παναθηναϊκού , μαθαίνοντας με επίσημο τρόπο πως οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Κάτι που επιθυμεί κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Η "σφήνα" των Ντάλας Μάβερικς όμως αρκούσε για να δημιουργήσει νέα... προβλήματα στις συζητήσεις και να τις "παγώσει" για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα. Αυτή τη φορά κατόπιν αίτησης του Τυνήσιου, ο οποίος ήθελε να εξετάσει πλήρως τι ισχύει με την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ. Ούτε εδώ όμως υπάρχουν υπογραφές. Επομένως, κι εδώ υπάρχει ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι, όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι.

Η ουσία του πράγματος πάντως είναι άλλη: από το Σάββατο (25/7) το πρωί ο Παναθηναϊκός άρχισε να επανεξετάζει τη λίστα που είχε στα χέρια του, με παίκτες που έχουν προταθεί. Κι αυτό γιατί με δεδομένη την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του έτερου σέντερ που εδώ και καιρό αποτελεί προτεραιότητα, υπάρχει διάθεση για να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η όποια διαπραγμάτευση. Κοινώς, οι "πράσινοι" ελέγχουν την αγορά, αναζητώντας σέντερ σε... προσιτή τιμή (βάσει του μπάτζετ που έχει αποφασιστεί) και με διάθεση να κλείσει άμεσα η "τρύπα" στη φροντ λάιν. Κοιτάζοντας πλέον παίκτες ακόμη κι απ την αγορά των ΗΠΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ