ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ: "Είμαστε πολύ κοντά στον Λάσμε!"

Γαλατάσαραϊ: "Είμαστε πολύ κοντά στον Λάσμε!"

Ο Γενικός Διευθυντής της Γαλατάσαραϊ, Omer Yalcinkaya, μίλησε στο Sport24.gr για τον Στεφάν Λάσμε και εξήγησε ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης περιμένει τον Γκαμπονέζο σέντερ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Αναντολού Εφές αποδέσμευσε τον Στεφάν Λάσμε στις 24 Ιουνίου. Δυο μέρες αργότερα, ο Τύπος στην Τουρκία αποκάλυψε ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Γκαμπονέζο σέντερ , ο οποίος ήταν ευθύς εξαρχής ψηλά στη λίστα του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση της front line.

Στο μεσοδιάστημα, ο Παναθηναϊκός του Σάσα Τζόρτζεβιτς εξέταζε διάφορες περιπτώσεις ψηλών για να "γεμίσει" τη ρακέτα του ενόψει της νέας χρονιάς. Μετά τη συμφωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (κι ενώ οι "πράσινοι" απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ), η περίπτωση του Λάσμε προκρίθηκε για τη θέση του back up σέντερ.

Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν, εξηγώντας πως "Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούμε την υπόθεση του Στεφάν Λάσμε, όπως και αρκετές ομάδες που αγωνίστηκαν στην Euroleague. Έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού".

Η Γαλατάσαραϊ δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια απόκτησης του Γκαμπονέζου καταθέτοντας νέα πρόταση στον έμπειρο σέντερ την περασμένη Παρασκευή (24/07). Μια πρόταση που, σύμφωνα, με πληροφορίες ανέρχεται κοντά στο 1 εκ. δολάρια. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός έκανε τη δική του πρόταση προκειμένου να πείσει τον Λάσμε να επιστρέψει στην Αθήνα όμως η συμφωνία χάλασε .

Σύμφωνα, πάντα, με τον Παναθηναϊκό, ένας όρος που ήθελε να μπει στο συμβόλαιο αποτέλεσε το "αγκάθι" της διαπραγμάτευσης. Όρος που αφορούσε την τιμωρία του παίκτη με βαρύ πρόστιμο σε περίπτωση που βρισκόταν θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης. Κι αυτό γιατί μετά το περιστατικό με τον Τζέιμς Γκιστ, οι "πράσινοι" δεν θέλουν να "πληγωθούν" ξανά (αγωνιστικά αλλά και από θέμα εικόνας), όντας πολύ αυστηροί σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Ενώ, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες οι "πράσινοι" φέρονται να μπήκαν ξανά στο κόλπο για την απόκτησή του , η Γαλατά περιμένει επίσης την απάντηση του Λάσμε, εκφράζοντας αισιοδοξία για θετική έκβαση!

Ο Γενικός Διευθυντής της Γαλατάσαραϊ, Omer Yalcinkaya, μίλησε στο Sport24.gr για τον Στεφάν Λάσμε και εξήγησε ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης περιμένει τον Γκαμπονέζο σέντερ μέσα στις επόμενες ημέρες.

"Είναι αλήθεια ότι ο Στεφάν Λάσμε αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα μαζί του. Έχουμε καταθέσει μια καλή πρόταση και πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία ! Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες ώρες, ή ίσως τη Δευτέρα, θα έχουμε τελειώσει. Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για τη Γαλατάσαραϊ".

Μένει να αποδειχθεί αν τελικά ο Λάσμε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία (σ.σ. οι "γείτονες" αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της Γαλατάσαραϊ μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Νταρουσάφακα), ή αν θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή στο μεγάλο σίριαλ των τελευταίων ημερών. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, όλα είναι ανοικτά.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι και ο Σαλάχ Μέζρι οδεύει προς το ΝΒΑ και τους Dallas Mavericks, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί από μηδενική βάση για τον αναπληρωματικό σέντερ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ