ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από τη Μαδρίτη στο Ντάλας ο Μεζρί!

Από τη Μαδρίτη στο Ντάλας ο Μεζρί!
INTIME SPORTS

Οι Mavericks προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Σαλάχ Μεζρί και η ηλεκτρονική έκδοση της Marca αναφέρει ότι ο πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ένα βήμα από τη συμφωνία με το Ντάλας. Πάει για άλλα ο Παναθηναϊκός.

Ο Σαλάχ Μεζρί έγινε ο πρώτος Τυνήσιος που αγωνίστηκε στην Euroleague. Ενδεχομένως να γίνει και ο πρώτος που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ, αφού οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Ντάλας.

Μετά την αρνητική απάντηση του Στεφάν Λάσμε στην πρόταση του Παναθηναϊκού, οι "πράσινοι" επανήλθαν στην περίπτωση του Σαλάχ Μεζρί ωστόσο ο Marc Stein του ειδησεογραφικού δικτύου ESPN αποκάλυψε χθες (25/7) ότι οι Mavericks προσφέρουν στον Τυνήσιο, πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης τριετές συμβόλαιο συνεργασίας .

Η ηλεκτρονική έκδοση της Marca αναφέρει ότι ο Μεζρί βρίσκεται ένα βήμα από το "να αλλάξει τη φανέλα της Ρεάλ με αυτή των Mavericks!". Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, "οι Τεξανοί βρίσκονται σε αναζήτηση πάουερ φόργουορντ, με την περίπτωση του Τυνήσιου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του ωστόσο το ΝΒΑ βρίσκεται στο μυαλό του Μεζρί, ο οποίος θα γράψει ιστορία για το μπάσκετ της πατρίδας του" .

Εφόσον, λοιπόν, ο Τυνήσιος αποφασίσει να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός καλείται να ψάξει από τον αρχή στην αγορά για τον back up σέντερ που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην front line.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ