ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό"

Γιαννακόπουλος: "Δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε να θίξει τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο, καθώς στόχος του ήταν να τονίσει πως δεν θέλει να αδικείται η ομάδα του

Σε διευκρίνιση προέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του μετά το τέλος του τρίτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να κρατά το στόμα του κλειστό όταν θα αδικείται η ομάδα του και ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να θίξει τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο.

Αναλυτικά, η δήλωση του: "Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο.

Ο στόχος μου ήταν- και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ’ αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ