ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: "Δεν θα κάθομαι να με γα..νε"

Γιαννακόπουλος: "Δεν θα κάθομαι να με γα..νε"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιτέθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς εναντίον της διαιτησίας και ζητάει την επανάληψη του τρίτου τελικού (videos).

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιτέθηκε με οξύτητα και απίστευτους χαρακτηρισμούς εναντίον της διαιτησίας μετά το τέλος του τρίτου τελικού και ζητάει την επανάληψή του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, ότι δεν θα κάθεται να τον γα..νε (!) μέσα στο γήπεδο και μάλιστα στο φινάλε είπε πως οι υπεύθυνοι θα το βρουν μπροστά τους.

"Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλλλημα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ο αγώνας ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή.

Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γα…νε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα, θα το βρούνε μπροστά τους", είπε οργισμένος ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ