ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για την πρωτιά στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Για την πρωτιά στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Τον νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (13/12, 7μ.μ.-ΕΤ1) στη Μόσχα με αντίπαλο τη Χίμκι, με στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης του ομίλου του. Χωρίς Ούκιτς και Καπόνο (vids)

Ο Παναθηναϊκός δίνει τον τελευταίο του αγώνα για την α' φάση της Ευρωλίγκας, χωρίς άγχος για την πρόκρισή του (την έχει ήδη κατακτήσει), αλλά με υψηλό κίνητρο.

Την Πέμπτη το απόγευμα στη Ρωσία (13/12, 7μ.μ.-ΕΤ1) οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν με αντίπαλο τη Χίμκι για την 10η και τελευταία αγωνιστική της α' φάσης των ομίλων της φετινής Ευρωλίγκας.

Με νίκη, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα καταφέρει αυτό που έμοιαζε αδύνατο στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά από τη στιγμή που οι "πράσινοι" θα πρέπει να πετύχουν ένα τεράστιο σε σημασία "διπλό" προκειμένου να ολοκληρώσουν την α' φάση με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Στο ματς του α' γύρου, η Χίμκι έπιασε στον... ύπνο τον Παναθηναϊκό και πέρασε με νίκη από το ΟΑΚΑ, βάζοντάς τον παροδικά σε περιπέτειες. Ωστόσο, όλα άλλαξαν μετά τα θετικά αποτελέσματα επί των Ρεάλ και Καντού.

Πλέον, το μόνο που περιμένει ο Αργύρης Πεδουλάκης από τους παίκτες του είναι να παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα σε ένα ματς χωρίς πίεση και να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η αγωνιστική άνοδος έχει φέρει και επιπρόσθετο άγχος στους παίκτες της Χίμκι η οποία όπως αντιλαμβάνεται κανείς περιμένει να τεθεί αντιμέτωπη με μία σαφώς πιο ανταγωνιστική ομάδα, σε σχέση με το ματς του α' γύρου. Όπως ο Ζουκανένκο που έκανε ειδική αναφορά στον Δημήτρη Διαμαντίδη, αποκαλώντας τον εγκέφαλο της "πράσινης" ομάδας.

Χωρίς Ούκιτς, Καπόνο στη Ρωσία

Ο "πονοκέφαλος" του Πεδουλάκη περιορίζεται στην απουσία του Ρόκο Λένι Ούκιτς ο οποίος προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή στη Ρωσία, προκειμένου να κάνει αποθεραπεία και να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο που τον ταλαιπώρησαν.

Ούτε ο Τζέισον Καπόνο βρίσκεται στη Ρωσία καθώς ήρθε στην Αθήνα την Τρίτη (11/12) και την Τετάρτη πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πλέον, έχει ξεκινήσει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, προκειμένου σταδιακά να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ