EUROLEAGUE

Ζουκανένκο: "Ο... εγκέφαλος Διαμαντίδης"

Ζουκανένκο: "Ο... εγκέφαλος Διαμαντίδης"

Ο Αλεξέι Ζουκανένκο μίλησε για την αναμέτρηση της Χίμκι με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (13/12) κι έκανε ειδική μνεία στο Διαμαντίδη

Η Χίμκι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη το απόγευμα στη Μόσχα και οι Ρώσοι γνωρίζουν ήδη ότι πρέπει να περιορίσουν τον Διαμαντίδη για να έχουν ελπίδες.

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Αλεξέι Ζουκανένκο στάθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη και στο γεγονός ότι είναι ο εγκέφαλος της ομάδας.

"Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, πόσο μάλλον σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, όπου πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας. Όσο για τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως ο αντίπαλός μας θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο πρώτο ματς", σχολίασε ο Ζουκανένκο και πρόσθεσε:

"Το ερχόμενο παιχνίδι πιστεύω πως είναι πιο σημαντικό, από αυτό της Αθήνας. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ, να δίνουμε ασίστ και να ελαττώσουμε τα λάθη, γιατί ο Παναθηναϊκός κάνει πολλούς αιφνιδιασμούς".

Σχετικά με τον Διαμαντίδη σχολίασε: "Επίσης, θεωρώ πως ο αντίπαλός μας έχει αλλάξει. Ο Διαμαντίδης επέστρεψε στον παλιό του εαυτό: έγινε ξανά ο κορυφαίος παίκτης στις ασίστ στην Ευρωλίγκα, σκοράρει αρκετά και είναι ο εγκέφαλος της ομάδας. Στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, δεν ήταν ο... Διαμαντίδης, δεν τον είδα στο παρκέ. Πιθανώς παίξαμε καλή άμυνα πάνω του. Τώρα, όλες οι νίκες οφείλονται στον Διαμαντίδη. Είναι ο ηγέτης της ομάδας του".

Από την πλευρά του, ο Ρίμας Κουρτινάιτις τόνισε μεταξύ άλλων: "Παρά τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Παναθηναϊκός είναι μία επαγγελματική ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ