ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φόβοι για σοβαρή ζημιά στον Γκιστ

Φόβοι για σοβαρή ζημιά στον Γκιστ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, με τον 30χρονο φόργουορντ να διακομίζεται σε νοσοκομείο της Μαδρίτης για ενδελεχείς εξετάσεις.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχασε στο "BarclayCard Center" από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό που απασχολεί άπαντες είναι η κατάσταση της υγείας του Τζέιμς Γκιστ . Ο 30χρονος φόργουορντ έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ με 7'32'' να μένουν για το τέλος, αδυνατώντας να περπατήσει.

Ο παίκτης των "πρασίνων" διεκομίσθη σε νοσοκομείο της ισπανικής πρωτεύουσας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με σκοπό να υποβληθεί σε διαγνωστικό και ακτινολογικό έλεγχο στο ισχίο και τη λεκάνη.

Πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει υποστεί κάποια θλάση στους προσαγωγούς (όπως αρχικά φάνηκε), αλλά ενδεχομένως να είναι κάτι πιο σοβαρό. Δεδομένα δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό την Παρασκευή (18/11, 21:15), αλλά αυτό είναι το λιγότερο αφού υπάρχουν φόβοι πως μπορεί η ζημιά να είναι σοβαρή και να τον κρατήσει εκτός δράσης για μήνες.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods ευχαρίστησαν τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης για την άμεση κινητοποίησή τους και τη βοήθεια που παρείχαν στον Τζέιμς Γκιστ καθώς έτρεξαν από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε ακόμη:

Καρέ - καρέ τα τελευταία 1'35'' της ήττας του Παναθηναϊκού
Τιμώρησε τα λάθη ο Γιούλ, ήττα για Παναθηναϊκό
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ