ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι
INTIME SPORTS

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού βρέθηκαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά (video).

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης (28/03) με τη Σιένα στο ΣΕΦ βρέθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι δύο ισχυροί άνδρες των "ερυθρολεύκων" εμψύχωσαν τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς για το ματς με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Εκτός από τους Αγγελόπουλους στην προπόνηση του Ολυμπιακού βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είδαν σε βίντεο τα δύο πρώτα ματς και ανέλυσαν τα λάθη τους. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει την κρισιμότητα της αναμέτρησης, ενώ κατά την διάρκεια της προπόνησης τα "έψαλλε" στους παίκτες του, κάνοντας τους παρατηρήσεις.

Ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε για τα παιχνίδια με τη Σιένα: " Κάναμε δυο καλά παιχνίδια στην Ιταλία, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το αυριανό ματς. Η σειρά έχει έρθει στην έδρα μας, όπου έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, έχουμε κάνει μόνο μια ήττα και σε ένα ματς που χάσαμε από δικά μας λάθη και τα φάουλ που κάναμε ουσιαστικά στην ΤΣΣΚΑ.

Πρέπει να παίξουμε το ίδιο δυνατά, με την ίδια ψυχή που παίζουμε πάντα εδώ μέσα και μέσα από την άμυνα να βρούμε τους διαδρόμους και να πετύχουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό από το πρώτο ρυθμό και να τους δείξουμε ότι δεν θα περάσουν εύκολα εδώ, να δείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί το μισό παιχνίδι θα κριθεί εκεί, στο ποιος θα βγάλει περισσότερη ενέργεια στο παρκέ.

Έχουμε πάρει το πλεονέκτημα, αλλά δεν είμαστε φαβορί. Η Σιένα είναι έμπειρη με παίκτες καταξιωμένους. Βέβαια, το ότι δεν τους υποτιμάμαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φοβόμαστε. Καλύτερα είναι να παίζουμε εντός και έχουμε δείξει ότι είμαστε πολύ καλύτεροι εντός. Τα επεισόδια είναι τα άσχημα του αθλήματος και δεν πρέπει να συμβαίνουν. Χρειαζόμαστε τη στήριξη και τη βοήθεια τους, αλλά σε αθλητικά πλαίσια".

Λο: "Στόχος να νικήσουμε"

Ο Έισι Λο ανέφερε: " Στόχος μας είναι να νικήσουμε και να κάνουμε το 2-1,αλλά η Σιένα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ματς καταφέραμε να επικρατήσουμε, αλλά όχι και στο δεύτερο. Ελπίζω να κάνουμε αύριο αυτό που πρέπει. θέλω απλά να παίξω το παιχνίδι μου, να είμαι επιθετικός και να οργανώσω καλά την ομάδα. Ετσι θα βοηθήσω την ομάδα.

Να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη είναι σπουδαία εμπειρία, σίγουρα ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός από το ΝΒΑ. Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις το ρυθμό ενός ματς, πρέπει να βλέπεις τα κενά στην αντίπαλη άμυνα, να… μπλέκεις τους συμπαίκτες στα επιθετικά συστήματα ώστε να βρουν ρυθμό στην επίθεση. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά για αυτό με έφεραν στην ομάδα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τα καταφέρω".

Δείτε το βίντεο με τον Βασίλη Σπανούλη να... παίρνει φωτιά από τη γραμμή του τριπόντου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ