ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απρόοπτα με Σλούκα-Καββαδά

Απρόοπτα με Σλούκα-Καββαδά

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (23/03, 18:00) με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει τους Κώστα Σλούκα και Βασίλη Καββαδά να αποχωρούν τραυματίες από την προπόνηση. Απών και με την Εφές ο Πέτγουεϊ.

Η αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες στρέφουν, εξ ολοκλήρου, την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (23/03, 18:00). Στόχος είναι η καλή εμφάνιση, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, στο ΣΕΦ.

Μετά το ρεπό του Σαββάτου οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου προπονήθηκαν την Κυριακή, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τους Δραμινούς. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Κώστα Σλούκα και Βασίλη Καββαδά να αποχωρούν από την προπόνηση με προβλήματα τραυματισμών.

Ο Έλληνας γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Καββαδάς ένιωσε σφίξιμο στη μέση. Η κατάσταση και των δύο παικτών θα εκτιμηθεί εκ νέου πριν την έναρξη του αγώνα με τους Δραμινούς.

Από εκεί και πέρα, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ παραμένει τραυματίας. Το πρόβλημα στον ώμο δεν έχει ξεπεραστεί, σε τέτοιο σημείο που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Δευτέρας (23/03, 18:00), ενώ δεν υπολογίζεται και για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (26/03, 21:45). Ο Βασίλης Σπανούλης, από την άλλη πλευρά, θα προφυλαχθεί ώστε να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης.

Ντάνστον: "Η κακοδαιμονία δεν μας αφήνει"

Στην ατυχία στάθηκε ο Μπράιαντ Ντάνστον, μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός έγραψε:

"Ελπίζω να είστε καλά, χαίρομαι που έχουμε και πάλι την ευκαιρία να τα πούμε. Αυτή την εβδομάδα, αφορμή για να τα πούμε είναι ο αγώνας μας με τον ΚΑΟΔ. Αλλά πριν μιλήσω γι' αυτόν, θέλω να πω δύο λόγια για το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα. Χάσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε τις ευκαιρίες να το πάρουμε και αυτό μας στεναχώρησε. Εγώ μάλιστα είμαι διπλά απογοητευμένος μιας και λόγω του πυρετού που είχα δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο ήθελα και όσο μπορούσα. Με πείραξε αυτό και το σκέφτομαι ακόμη. Ο ρυθμός των αγώνων, όμως, είναι τέτοιος που δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Αυτή τη φορά αντίπαλος μας είναι ο ΚΑΟΔ. Μια ομάδα που θεωρώ πως αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, σίγουρα, κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν αν είναι και πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ιδίως στην άμυνα γιατί ο ΚΑΟΔ διαθέτει παίκτες με αρκετό ταλέντο στην επίθεση. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτά για την ώρα, ελπίζω και εύχομαι να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες, οι παίκτες που είχαν τραυματισμούς να τους ξεπεράσουν γρήγορα και γενικά να είμαστε όλοι υγιείς. Η κακοδαιμονία δεν λέει να μας αφήσει και γι' αυτό εύχομαι όλοι να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν".

Άτκινς: "Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά"

Στην προσπάθεια να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις εστίασε ο Έρικ Άτκινς στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, από πλευράς ΚΑΟΔ. Ο Αμερικανός έγραψε, χαρακτηριστικά: "Καλησπέρα σε όλους τους μπασκετικούς της Ελλάδας!

Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα κατά την προσωπική μου άποψη. Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμα κι αν ηττήθηκε στον τελευταίο του αγώνα στην Ευρωλίγκα. Είναι ομάδα που έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, σε όλες τις θέσεις και παίζει εξαιρετική άμυνα. Έχει απουσίες, σαφώς αυτές παίζουν ρόλο στο παιχνίδι του, αλλά και εμείς με απουσίες θα παίξουμε αύριο και αναλογικά των δύο ρόστερ πιο σημαντικές είναι οι δικές μας. Δεν θα έχουμε τον Δημήτρη (Τσαλδάρη) και τον Διαμαντή (Σλαφτσάκη), που βοηθούν την ομάδα ο ένας με την εμπειρία του και το μακρινό σουτ, ο άλλος με την εκρηκτικότητα και την άμυνά του.

Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον Πανελευσινιακό, δεν κρυβόμαστε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπούμε αύριο να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να παρουσιάσουμε τουλάχιστον την ίδια εικόνα που είχαμε για 35 λεπτά με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας.

Γνωρίζουμε ότι το πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας είναι το επόμενο, στο γήπεδό μας, όμως μη νομίσει κανείς ότι δεν έχουμε εγωισμό και δεν θα μπούμε να παλέψουμε κάθε φάση, κάθε μπάλα αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα μπάσκετ, είμαστε ομάδα που έχει αρχές στο παιχνίδι της και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως κάνουμε εδώ και περίπου έναν μήνα…"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ