ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένας "ερυθρόλευκος" στην προπόνηση της Νέων

Κανένας "ερυθρόλευκος" στην προπόνηση της Νέων

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου δεν παρουσιάστηκαν στην σημερινή (6/6) προπόνηση της Εθνικής Νέων.

Η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ συνεχίζεται, αφού κανένας από τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη και Ανδρέα Χριστοδούλου δεν πήγε στην σημερινή (6/6) προπόνησης της Εθνικής ομάδας Νέων.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τους αθλητές της ομάδας να πάρουν μέρος στις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, αν δεν πάρουν πρώτα τα ασφαλιστήρια τους.

Διαβάστε για το σεναριο για Όλιβερ Λαφαγιέτ και Ολυμπιακό...

Έτσι, όπως αναμενόταν κανένας από τους τρεις νεαρούς αθλητές δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας του Κωστα Μίσσα, η οποία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μάλιστα φαίνεται ότι θα παρει μέρος στο Eurocamp του Τρεβίζο , το οποίο γίνεται το διάστημα 7-9 Ιουνίου.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΟΚ σήμερα (6/6) το πρωί μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε οτι υπαρχουν σε ισχύ ασφαλιστήρια και για την Εθνική ομάδα Νέων, τονίζοντας ότι η εταιρία που ασφαλίζει τους Νέους είναι η ίδια που ασφαλίζει τις Εθνικές Ανδρών και Γυναικών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ