ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Καθόλου άσχημα και να χάναμε"

Ίβκοβιτς: "Καθόλου άσχημα και να χάναμε"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πώς ίσως οι παίκτες του έπρεπε να είχαν ηττηθεί από τον Ηλυσιακό για να πάρουν ένα καλό μάθημα. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ηλυσιακό, όμως κατάφερε στο τέλος να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα με 77-73.

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", πάντως Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας ίσως οι παίκτες του θα έπρεπε να είχαν ηττηθεί για να πάρουν ένα καλό μάθημα...

Διαβάστε αναλυτικά για την απόκτηση του Τζόι Ντόρσι από τον Ολυμπιακό...

" Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και έβαλαν 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Από την άλλη εμείς ήμασταν σχετικά ανέτοιμοι. Τα 4/25 τρίποντα δεν είχαν καμία λογική. Σαν ομάδα δεν αντέχουμε. Δεν έχουμε ηγέτες που θα κρατάνε την συγκέντρωση σε κάθε αναμέτρηση. Εγώ δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη στον αγώνα", τόνισε ο Ίβκοβιτς και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

" Ακόμα και αν χάναμε το παιχνίδι δεν θα ήταν καθόλου άσχημα για εμάς, καθώς μετά από τόσους μήνες δουλειάς και μετά από δύο εκτός έδρας νίκες, φαινόμασταν να είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν περίμενα τέτοια παρουσία. Αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει, είμαι σίγουρος.

Έπειτα δήλωσε: " Οι ευθύνες μου είναι οι μεγαλύτερες, γι’ αυτή την κατάσταση έφταιξε μόνο ο Ολυμπιακός με όλη την εκτίμηση που έχω στον κόουτς Φλεβαράκη και τον Ηλυσιακό. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχή των παικτών. Αν έχασαν την συγκέντρωση λόγω της επιστροφής του Σπανούλη, ήταν κάτι που δεν περίμενα. Περίμενα ότι θα έμπαινε στο παρκέ για να ένα δεκάλεπτο".

Ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε στη συνέχεια: " Δεν περίμενα ένα εύκολο ματς. Περίμενα να παίξουμε ένα παιχνίδι έδρας, να είμαστε δυνατοί, να μην φάμε εύκολα καλάθια, να εκμεταλλευτούμε το μπόνους των βολών, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι. Κάθε παίκτης που είναι επαγγελματίας πρέπει να ματώνει σε κάθε παιχνίδι. Αν περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε περπατώντας, αυτό δεν γίνεται.

Εμείς έχουμε επτά παίκτες κάτω των 22 ετών και χρειαζόμαστε πολύ δουλειά και πολύ συγκέντρωση. Περίμενα ότι βρήκαμε τον ρυθμό μας, όμως τελικά δεν είναι έτσι".

Τέλος, μίλησε για την απόκτηση του Ντόρσι, λέγοντας: " Ξέραμε ότι δύσκολα υπάρχουν παίκτες καλοί και ελεύθεροι αυτό τον καιρό. Το πλεονέκτημα είχαν παίκτες που βρίσκονται σε αγωνιστικό ρυθμό. Ένας από αυτούς είναι ο Ντόρσι που ήταν στην Κάχα Λαμποράλ και είχε αγωνιστικό ρυθμό. Θέλαμε έναν διαφορετικό παίκτη. Ο Ντόρσι έχει ταχύτητα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην άμυνα και την ταχύτητα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ