ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ικανοποίηση και σταυρωτά φιλιά με τον Σαβάνοβιτς

Ικανοποίηση και σταυρωτά φιλιά με τον Σαβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Η συζήτηση και τα σταυρωτά φιλιά του νικητή Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους ηττημένους Ντούσκο Σαβάνοβιτς, Σάσα Βούγιασιτς και τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του στον Κώστα Σλούκα (videos).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Εφές, από την οποία δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, φτάνοντας στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να περάσουν μπροστά σε κανένα σημείο του και το καλύτερο που πέτυχαν ήταν να ισοφαρίσουν σε 53-53, προτού πάρει... επ' ώμου την ομάδα του ο Κώστας Σλούκας και την οδηγήσει στη νίκη.

Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης μεταξύ του Ολυμπιακού και της Εφές από το Sport24.gr...

Διαβάστε τη συνέντευξη του Τζόι Ντόρσι στο Sport24.gr...

Ο κόουτς της Εφές, Ουφούκ Σαρίτσα έδειχνε προβληματισμένος στην συνέντευξη Τύπου. Αλλιώς το είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι οι Τούρκοι. Ο Κώστας Σλούκας επωφελήθηκε από την προσαρμοσμένη άμυνα της Εφές επάνω στον Βασίλη Σπανούλη, βρήκε χώρους και "κλείδωσε" τη νίκη για τους Πειραιώτες.

Ο νεαρός παίκτης πήρε τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του, καθώς το τελευταίο διάστημα δείχνει αναγεννημένος. Η επιβράβευση, άλλωστε από τον κόσμο της ομάδας λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης που φώναζε ρυθμικά το όνομα του το αποδεικνύει.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με την σειρά του φαινόταν ικανοποιημένος και ανακουφισμένος για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του. Λίγο πριν αναχωρήσει, μάλιστα η αποστολή της Εφές είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Ντούσκο Σαβάνοβιτς και Σάσα Βούγιασιτς.

Οι δύο παίκτες γέλασαν χαμογελαστοί χαιρέτησαν τον Σέρβο τεχνικό, αντάλλαξαν σταυρωτά φιλιά και έτρεξαν στο πούλμαν της ομάδας του, το οποίο τους περίμενε για να αναχωρήσει από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός - Αναντόλου Εφές 83-65...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ