ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντόρσι: "Όπλο μας η άμυνα!"

Ντόρσι: "Όπλο μας η άμυνα!"
INTIME SPORTS

Ο Τζόι Ντόρσι μίλησε στο Sport24.gr για την εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού που έφερε τη σπουδαία νίκη στους "ερυθρόλευκους" (video).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Εφές Αναντόλου, δεν τις άφησε περιθώρια και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με 83-65.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς πήραν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια τους και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς από τους Τούρκους, οι οποίοι το καλύτερο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 30' σε 53-53.

Ο σχεδόν τέλειος Σλούκας του τελευταίου μήνα, ο Ολυμπιακός του ΣΕΦ που είναι πολύ δυνατή ομάδα και ο σέντερ-μπακ Ντόρσι ο οποίος είναι κανονικός παίκτης. Τα πολλαπλά κέρδη του Ολυμπιακού από το +18 επί της Εφές στο μικροσκόπιο του Sport24.gr

Ο Τζόι Ντόρσι μίλησε στο Sport24.gr για την εμφατική νίκη των "ερυθρολεύκων" και απένειμε τα εύσημα στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού σε ολόκληρο τον αγώνα.

Ο Αμερικανός, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα των Πειραιωτών και ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του, προσφέροντας παράλληλα θέαμα με όμορφα καρφώματα ανέφερε αρχικά: " Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς".

Στη συνέχεια μίλησε για το ματς και το "κλειδί" της νίκης του Ολυμπιακού: " Δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το "κλειδί" για να πάρουμε τη νίκη, το όπλο μας ήταν η άμυνα μας. Παίξαμε πραγματικά την άμυνα που μπορούμε και δεν επιτρέψουμε στην Εφές, η οποία είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα να κάνει το παιχνίδι της

Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, κάναμε ότι μας είπε και φτάσαμε στη νίκη. Ήταν καλή δουλειά από όλους, παίξαμε πολύ καλά το πιν-εν-ρολ, βγάλαμε εύκολα καλάθια, βρήκαμε πολλούς τρόπους να φτάσουμε στο καλάθι του αντιπάλου".

"Διαφορετικό ματς στην Τουρκία"

Δεν παρέλειψε, πάντως να μιλήσει και για το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Κωνσταντινούπολη, λέγοντας: " Η αναμέτρηση στην Τουρκία δεν θα είναι εύκολη και το γνωρίζουμε αυτό. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Φυσικά και δεν θέλουμε να χάσουμε θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Οι αγώνες στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολοι, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Αυτό ξέρω από την εμπειρία που έχω και θα πρέπει να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά για να προχωρήσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ