ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επανεμφάνιση για Σπανούλη, Βασιλόπουλο

Επανεμφάνιση για Σπανούλη, Βασιλόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (11/01, 17:00) τον Ηλυσιακό σε ένα παιχνίδι, όπου αναμένεται να κάνουν την επανεμφάνιση τους οι Βασίλης Σπανούλης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ (αύριο, 11/01, 17:00) στο πλαίσιο της της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης έβγαλε το πρόγραμμα προπόνησης των "ερυθρολεύκων" και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον σύλλογο των Ιλισίων, κάτι που ισχύει και για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Σλούκας...

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης...

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πέρο Άντιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από κόπωση και θα ξεκουραστεί.

Ο κόουτς των Πειραιωτών θέλει οι δύο παίκτες να βρουν σιγά - σιγά ρυθμό, καθώς ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις για το "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Ηλυσιακό: " Το ζητούμενο για μας σε κάθε παιχνίδι δεν είναι μόνο η νίκη αλλά να δείχνουμε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα.

Απέναντι σε Πανιώνιο και Καβάλα παίξαμε καλά, αλλά σίγουρα μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα αν θέλουμε κυρίως στο Τοπ-16 να έχουμε ελπίδες για κάτι περισσότερο. Ο Ηλυσιακός θα έρθει χωρίς άγχος στο ΣΕΦ κι αυτό θα είναι το στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο".

Αγγέλου: "Ξεκινάει σημαντική εβδομάδα..."

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε: " Για μας ξεκινάει μια πολύ σημαντική εβδομάδα για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες πλην του Παπαδόπουλου και ο δεύτερος είναι ότι στα παιχνίδια με Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ πρέπει η ομάδα να ετοιμαστεί για το υψηλότατο επίπεδο του Τοπ-16 που ξεκινάει. Άρα, αυτόματα το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι για μας πάρα πολύ σημαντικό.

Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με αγωνιστική αξιοπρέπεια και σοβαρότητα και όπως σ’ όλα τα παιχνίδια η βελτίωση της αμυντική μας λειτουργία είναι για μας το ζητούμενο όπως σ’ όλους του αγώνες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ