ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε ο Σπανούλης στις προπονήσεις

Επέστρεψε ο Σπανούλης στις προπονήσεις
INTIME SPORTS

Έστω και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς απ' ότι οι συμπαίκτες του, ο Βασίλης Σπανούλης έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Δευτέρας. Στασιμότητα με Σίμονς

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά από περίπου 20 μέρες και προτιμήθηκε να γυμναστεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα τον περασμένο Δεκέμβριο κι έμεινε εκτός δράσης για σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Με δεδομένο ότι απουσίασε αρκετό διάστημα, το πιθανότερο είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ηλυσιακό, καθώς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Το πιθανότερο είναι να δώσει το παρών στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του β΄γύρου της Basket League ΟΠΑΠ, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής πριν το τζάμπολ του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Το ευχάριστο για το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού ήταν ότι τόσο ο Βαγγέλης Μάντζαρης όσο και ο Δημήτρης Κατσίβελης γυμνάστηκαν κανονικά.

Ακόμη Ισπανός ο Σίμονς

Στο μεταξύ, καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπάρχει με την περίπτωση του Σέντρικ Σίμονς, καθώς ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Εστουντιάντες. Ο Αμερικανός σέντερ δεν θέλει να χάσει τα 450.000 δολάρια που προβλέπει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στο τέλος να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ισπανική λίγκα, παρά την δεδομένη επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου αποτελούν "αγκάθι" για τις δύο πλευρές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ