ΜΠΑΣΚΕΤ

Φλεβαράκης: "Καλή ευκαιρία για τα νέα παιδιά..."

Φλεβαράκης: "Καλή ευκαιρία για τα νέα παιδιά..."
INTIME SPORTS

Ανταγωνιστικός θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ο Ηλυσιακός σύμφωνα με τον προπονητής της ομάδας, Κώστα Φλεβαράκη.

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό σε μία αναμέτρηση, όπου οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

" Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, είναι μία καλή ευκαιρία για όλα τα παιδιά και ειδικά τους πιο νεαρούς, να κερδίσουν κάποιες εμπειρίες απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Βαγγέλης Αγγέλου...

" Με δεδομένα δε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, το συγκεκριμένο ματς θα χρησιμεύσει ώστε να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα και ορισμένες ειδικές καταστάσεις εν όψει της συνέχειας. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων".

Ο Μίροσλαβ Τόντιτς δήλωσε: " Παίζουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο στην έδρα του και είναι σπουδαία ευκαιρία για μας να τεστάρουμε τις αντοχές μας και να δούμε τις αδυναμίες μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε κάθε φάση, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας".

Ο σύλλογος των Ιλισίων θα αγωνιστεί χωρίς τον Μίροσλαβ Τόντιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τροφική δηλητηρίαση και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ