ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελλείψει επιλογών... Σίμονς

Ελλείψει επιλογών... Σίμονς

Ελέω... περιορισμένων επιλογών στην μεταγραφική αγορά ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σέντρικ Σίμονς. Διαβάστε λεπτομέρειες (video).

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην Καβάλα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, πετυχαίνοντας την δέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, όμως παράλληλα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση των "ερυθρολεύκων".

Ο Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα της Καβάλας δείχνει να κερδίζει πόντους, καθώς οι επιλογές την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι περιορισμένες για τους Πειραιώτες.

Οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται ότι εξετάζουν την περίπτωση του Αμερικανού με βουλγάρικο διαβατήριο, καθώς ο Σίμονς γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα καλά και είναι σε θέση να δώσει άμεσα λύσεις στο συγκρότημα του Ίβκοβιτς.

Τον παίκτη το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού τον είχε εξετάσει και το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά ο Αμερικανός δεν κάλυπτε τον "Ντούντα" και η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Πλέον, όμως τα περιθώρια μετά και τον τραυματισμό του Λάζαρου Παπαδόπουλου έχουν στενέψει, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν παίκτη ενόψει και του "Top-16" της Ευρωλίγκας, με τις επιλογές στην μεταγραφική αγορά να είναι περιορισμένες. Έτσι, ο πρώην παίκτης της Καβάλας και νυν της Εστουδιάντες κερδίζει πόντους.

Ο Σέντρικ Σίμονς την προηγούμενη σεζόν με την Καβάλα είχε 12 πόντους ανά ματς στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ σε 26 παιχνίδια, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή για την Εστουδιάντες στην Ισπανία.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Σίμονς έχει σε 22 λεπτά χρόνου συμμετοχής 6,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και αποτελεί έναν από τους "πυλώνες" της ομάδας. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι υπάρχει τρόπος να αποχωρήσει από τους "φοιτητές", οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ