ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε συζητήσεις με Σίμονς ο Ολυμπιακός

Σε συζητήσεις με Σίμονς ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καβάλας.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει περιπτώσεις παικτών για να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με τον τραυματισμό του.

Ένας από τους παίκτες που έχει στρέψει την προσοχή του ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι και ο Σέντρικ Σίμονς το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για την Πειραιώτες και το καλοκαίρι.

Διαβάστε αναλυτικά για το ματς του Ολυμπιακού με την Καβάλα...

Ο Αμερικανός με βουλγάρικο διαβατήριο πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Καβάλας την περασμένη χρονιά και κέρδισε μία θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Σίμονς πήρε μεταγραφή στην Εστουδιάντες, με την οποία σκοράρει 6,6 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 22 λεπτά χρόνου συμμετοχής.

Να προσθέσουμε ότι την προηγούμενη σεζόν, με την Καβάλα είχε 12 πόντους ανά ματς 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και ήταν ένας από τους "πυλώνες" της ομάδας. Ο Σίμονς είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στην φροντ λάιν των "ερυθρολεύκων", ενόψει και της έναρξης του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ