ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Καλαϊτζής: "Βαρύτητα στην άμυνα"

Καλαϊτζής: "Βαρύτητα στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι του στη Δράμα, με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ και ο Γιώργος Καλαϊτζής τονίζει ότι πρέπει η ομάδα του να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Γιώργος Καλαϊτζής ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/3, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ στη Δράμα.

Ο άσος του Κολοσσού υποστήριξε ότι θα πρέπει η ομάδα του να παίξει συγκεντρωμένα και να χτυπήσει τις αδυναμίες του ΚΑΟΔ, ούτως ώστε να έχει τύχη.

"Ο Κ.Α.Ο. Δράμας είναι μία ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές. Εμείς καλούμαστε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και ωριμότητα στο παιχνίδι μας", σχολίασε ο Γιώργος Καλαϊτζής και συνέχισε:

"Η αναμέτρηση είναι πολύ δύσκολη για μας και για να ανταποκριθούμε θα πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα".

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κουταλιανός επισήμανε: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει κάνει δύο σημαντικές νίκες με την Καβάλα και το Περιστέρι και οι παίκτες του έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους.

Έτσι παίζουν με λιγότερο άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοι μας παίζουν πολύ καλά στο γήπεδο τους και προσπαθούν να επιβάλλουν ένα γρήγορο ρυθμό. Ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει αρκετούς αξιόλογους παίκτες σε όλες τις θέσεις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση.

Παίζουμε σε μία δυνατή έδρα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Κ.Α.Ο.Δ., που έχουμε εντοπίσει. Φυσικά, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να μην αφήσουμε τον Κ.Α.Ο.Δ. να κάνει το παιχνίδι του".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ