ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Όλοι στο Βενετόκλειο"

"Όλοι στο Βενετόκλειο"
INTIME SPORTS

Την βοήθεια του κόσμο του θέλει ο Κολοσσός για να καταφέρει να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Ίκαρο.

Μέσω ανακοίνωσης ο Κολοσσός Ρόδου καλεί τον κόσμο του για να τον ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνει να νικήσει τον Ίκαρο στο Βενετόκλειο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίνει αύριο (16:00) η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία θα υποδεχθεί τον Ίκαρο Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Η ομάδα μας θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να «αγκαλιάσει» την παραμονή της στην κατηγορία. Η προετοιμασία των «θαλασσί» ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στο «Βενετόκλειο», χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και με τον Βασίλη Φραγκιά να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ο Ντιέγκο Κάπελαν και Οράιον Άουτερμπριτζ θα παίξουν για πρώτη φορά στο «Βενετόκλειο», αφού έκαναν το ντεμπούτο τους στο Σ.Ε.Φ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται αύριο και συγκεκριμένα από τις 14:00, στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Η ομάδα μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη. Η παρουσία του κόσμου αύριο στο «Βενετόκλειο» κρίνεται αναγκαία, ώστε να βοηθήσει την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός να πάρει τη νίκη που τόσο πολύ χρειάζεται".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ