ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες θέλει ο Κολοσσός

Όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες θέλει ο Κολοσσός
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός Ρόδου προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, με τον σύλλογο από το "σμαραγδένιο νησί" να θέλει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να σφραγίσει την παραμονή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες θέλει να συγκεντρώσει ο Κολοσσός Ρόδου μέχρι το τέλος της σεζόν για να καταφέρει να σφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο σύλλογος από το "σμαραγδένιο νησί" θα προσπαθήσει να πάρει την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ για την 22η αγωνιστική. Διαβάστε αναλυτικά:

" Στη Δράμα δοκιμάζεται το Σάββατο (17:00) η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League, σ’ ένα ιδιαίτερα δύσκολο αλλά και σημαντικό παιχνίδι.

Μέχρι και το τέλος της σεζόν όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να μπορέσει να παραμείνει στην Α1. Το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Κραχτίδης» είναι πολύ δύσκολο, αφού και ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το πρωί της Παρασκευής και στις 15:45 η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αρχικά για τη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία θα μεταβεί οδικώς στην Καβάλα όπου και θα διανυκτερεύσει. Από εκεί οι «θαλασσί» θα πάνε στη Δράμα για το σημαντικό παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο.Δ., ενώ η επιστροφή της ομάδας μας στη Ρόδο έχει προγραμματιστεί το μεσημέρι της Κυριακής".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ