ΑΡΗΣ

Τόμας: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι στη σειρά"

1   2
1 2 WWW.MEGAPRESS.GR

Ο Τόρεϊ Τόμας χαρακτηρίζει το μεθαυριανό παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των playoffs με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και τρίτο αυτής ως το πιο σημαντικό της.

Ο Τόρεϊ Τόμας χαρακτηρίζει ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των playoffs με τον ΠΑΟΚ το μεθαυριανό στο PAOK Sports Arena και τρίτο αυτής. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στο arisbc.gr, τονίζει τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης και εξηγεί τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει την εκτός έδρας νίκη που θα του επιτρέψει να κάνει το 2-1.

" Σίγουρα, εδώ που φτάσαμε, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό ματς στη σειρά, υπό την έννοια ότι η ομάδα που θα κάνει το 2-1 θα χρειάζεται μόλις μία νίκη για να πάρει την τρίτη θέση. Ειδικά αν η ομάδα που κερδίσει είμαστε εμείς, θα έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά στην έδρα μας", τονίζει ο 30χρονος γκαρντ και συνεχίζει:

" Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ίσως πιο δύσκολο από το πρώτο της σειράς στην έδρα τους, όπου χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας από τη ξεκίνημα. Εκεί, αφήσαμε τη νίκη να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και το κυριότερο, να έχουμε διάρκεια. Όχι για 30 και 35 λεπτά, αλλά για 40. Αν το καταφέρουμε αυτό, έχουμε πιθανότητες για να κερδίσουμε".

Την περασμένη Τρίτη ο Άρης ισοφάρισε τη σειρά και ο Τόμας υποστηρίζει ότι: " Αυτό ήταν πολύ σημαντικό, αφού μείναμε ζωντανοί και η σειρά βρίσκεται στα ίσια. Αυτή η νίκη μας έδωσε ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, η οποία είναι δύσκολη αφού πρέπει να κάνουμε "μπρέικ" για να την κατακτήσουμε".

Τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να μπορέσει να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο του ΠΑΟΚ; " Να εκτελέσουμε σωστά, να είμαστε σκληροί στην άμυνα, όπως στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα και σαφώς περισσότερο σε σχέση με το δεύτερο ματς και να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ, κάτι που μας πλήγωσε στην εναρκτήρια αναμέτρηση της σειράς", καταθέτει ο Αμερικανός γκαρντ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ