ΑΡΗΣ

Πρίφτης: ''Όλοι θέλουν ένα ξεκίνημα με το δεξί''

Πρίφτης: ''Όλοι θέλουν ένα ξεκίνημα με το δεξί''

Ώρα πρωταθλήματος αύριο (12/10) για τον Άρη να αντιμετωπίζει στο 2ο Κ.Γ. Ελευσίνας τον Πανελευσινιακό στις 17:00, έχοντας ολοκληρώσει με δύο προπονήσεις στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του.

Ο Άρης έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με δύο προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, θα αντιμετωπίσει στο 2ο Κ.Γ. Ελευσίνας τον Πανελευσινιακό στις 17:00.

Η αποστολή του Άρη παρέμεινε στην Αθήνα μετά τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου της Πέμπτης με την Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο για να αποφύγει την επιπλέον ταλαιπωρία από το αεροπορικό ταξίδι της.

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος δήλωσε: ''Οι πρεμιέρες πάντα έχουν ιδιαιτερότητες. Από αύριο ξεκινά η μεγάλη διαδρομή του φετινού πρωταθλήματος. Προφανώς όλοι θέλουν να κάνουν ένα ξεκίνημα με το δεξί. Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε, προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Σίγουρα έχουμε να διαχειριστούμε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την κούραση''.

Όσο για τον Πανελευσινιακό, αλλά και το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει, ο 46χρονος προπονητής επισήμανε: ''Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που έχει παίξει μεγάλο αριθμό φιλικών και βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο ανάπτυξης, κυρίως μέσα από πικ εντ ρολ. Εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς αμυντικά στη συγκεκριμένη συνεργασία και ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κυνηγά αρκετά τις μπάλες από τα άστοχα σουτ''.

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, δήλωσε από την πλευρά του: ''Έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Είναι μια εκτός έδρας αναμέτρηση και γνωρίζουμε τη δυσκολία της. Θέλω να έχουμε μία καλή αρχή και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα''.

Για την ιστορία ο Άρης έχει αντιμετωπίσει δύο φορές εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό. Τη σεζόν 2012-13 κέρδισε με 85-76 και πέρυσι (2013-14) ηττήθηκε με 72-60.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ