ΑΡΗΣ

Ο Ζάρας δεν είναι ρολίστας

Ο Ζάρας δεν είναι ρολίστας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θοδωρής Ζάρας έκανε τη διαφορά στην εντός έδρας νίκη του Άρη επί του Ρεθύμνου, με το Sport24.gr να θυμάται τις αναμετρήσεις που ο 28χρονος γκαρντ είχε 20+ πόντους σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Eurocup.

Η μεταγραφή του στον Άρη ήταν από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης το περασμένο καλοκαίρι. Μαζί, ήταν η ευκαιρία του Θοδωρή Ζάρα να ανέβει επίπεδο και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Eurocup. Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως αξίζει μια θέση στο βασικό ροτέισον των "κίτρινων", με την εμφάνισή του απέναντι στο Ρέθυμνο να αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση των παραπάνω.

Κι αυτό γιατί ο άλλοτε αρχηγός του ΚΑΟΔ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 25 πόντους με 3/7 δίποντα, 5/9 τρίποντα και 4/5 βολές, στην κατά τεκμήριο καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την αποψινή (6/1, 19:00) πρεμιέρα του "Last 32" του Eurocup και την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νεπτούνας.

Παρεμπιπτόντως, το παιχνίδι με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν ήταν το πρώτο στο οποίο ο Θοδωρής Ζάρας σημείωσε 20+ πόντους. Είχε προηγηθεί αυτό κόντρα στην Τράμπζονσπορ, στο οποίο είχε σημείωσε 23 πόντους μετρώντας 4/5 δίποντα και 5/7 τρίποντα, για να οδηγήσει τον Άρη σε εντός έδρας νίκη.

Μετά την αναγνωριστική χρονιά στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον ΚΑΟΔ (2011-'12), "πάτησε το γκάζι" για να "γράψει" αρκετές πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτές άλλωστε τον έφεραν πριν από οκτώ μήνες στο Nick Galis Hall.

Αναλυτικά οι εμφανίσεις του με 20+ πόντους σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Eurocup

Ο Ζάρας δεν είναι ρολίστας
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ