ΑΡΗΣ

Από Αλεξανδρή σε Αγγέλου

Από Αλεξανδρή σε Αγγέλου
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας και επικρατέστερος διάδοχός του αποτελεί ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη αποτελεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους με τον Βαγγέλη Αγγέλου να είναι ο υποψήφιος διάδοχός του.

" Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο διάδοχος του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα αποτελέσει ο Βαγγέλης Αγγέλου που την στιγμή αυτή βρίσκεται στην Χαλκίδα και δεν αποκλείεται να κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση.

Ακόμη εκτός του Αλεξανδρή αναμένεται και η αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από την θέση του ασίσταντ κόουτς. Συνεργάτης του Αγγέλου θα είναι ο Θανάσης Μολυβδάς, άλλοτε βοηθός του Ηλία Ζούρου στον Πανελλήνιο και την Εθνική Ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ