ΑΡΗΣ

Αντίστροφα για Αντεγκμπόγιε

Αντίστροφα για Αντεγκμπόγιε

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι να έχει το απόγευμα την τελική της συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Στέφεν Αντεγκμπόγιε για την παραμονή του στο ρόστερ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελική συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον εκπρόσωπο του Στέφεν Αντεγκμπόγιε για την παραμονή του στο ρόστερ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι συζητήσεις με τον διεθνή με την Μεγάλη Βρετανία γκαρντ έχουνε ξεκινήσει από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας καθώς το μηνιαίο του συμβόλαιο έληγε σήμερα.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν στην σημερινή τελική συνάντηση θα υπάρξει συμφωνία και ουσιαστικά αν θα καμφθεί η οικονομική διαφορά που υπήρχε.

Στα συν για τις δύο πλευρές οι από κοινού επιθυμία τους να συνεχίσουνε μαζί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που φάνηκε και από την άρνηση του Αντεγκμπόγιε στις δύο ισπανικές κρούσεις από την ACB που δέχθηκε. Αρνήθηκε αυτήν της Ανδόρρας για συμβόλαιο 1+2 μηνών ενώ έκλεισε τα αυτιά σε αυτήν της Φουενλαμπράντα.

Στην περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό το απόγευμα τότε ο Αντεγκμπόγιε θα παραμείνει στον Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Διαφορετικά θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη με το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο να ήταν το τελευταίο του.

Αυτός που περιμένει τις εξελίξεις είναι ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, που είναι σίγουρο πως επιθυμεί την παραμονή του θέλοντας να έχει μία ακόμη λύση στην περιφέρειά του και μετά την επιστροφή του Τόρεϊ Τόμας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ