ΑΕΚ

Ψάχνει για το "μπαμ" η ΑΕΚ

Ψάχνει για το "μπαμ" η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την αποχώρηση του Τζαουάντ Ουίλιαμς να είναι ουσιαστικά τελειωμένη υπόθεση, η ΑΕΚ ψάχνει για έναν σμολ φόργουορντ που θα μπορέσει να αλλάξει τις ισορροπίες.

Μία κίνηση μακριά από το να ανέβει επίπεδο. Αυτή είναι η σκέψη που υπάρχει πλέον στην ΑΕΚ μετά τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις που έγιναν τον περασμένο μήνα (αλλαγή Ιβάνοβιτς με ΜακΓκράθ, συμφωνία με Λουκά Μαυροκεφαλίδη). Μία κίνηση που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Με την απόφαση για την αλλαγή του Τζαουάντ να είναι ειλημμένη (με προορισμό την Ρέτζιο Εμίλια) στην "Ένωση" συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά για έναν σμολ φόργουορντ που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά. Ονόματα προτείνονται συνεχώς στην ΑΕΚ, η οποία φαίνεται σιγά-σιγά να κατασταλάζει σε μία λίστα 3-4 παικτών - κυρίως Αμερικανών - με την περίπτωση του Λιθουανού Ντεϊβίντας Ντούλκις πάντως να μην φαίνεται να προχωράει. Κι αυτό γιατί πέρα από το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Ομπραντόιρο, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορούσε να κάνει και την διαφορά.

Στην ΑΕΚ ξέρουν ότι πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος επιλογή. Για αυτό και πριν προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου παίκτη θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι ότι ο παίκτης που θα έρθει θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα και θα μπορέσει να δώσει το κάτι διαφορετικό. Τι είναι αυτό; Δημιουργία από την θέση του σμολ φόργουορντ, μία θέση στην οποία από το ξεκίνημα της σεζόν χρησιμοποιούνται ο (σουτέρ) Κώστας Βασιλειάδης, ο (περισσότερο πάουερ φόργουορντ) Μίλος Μιλόσεβιτς και ο νεαρός Διονύσης Σκουλίδας, με τον Γιούρι Ζντοβτς να είναι αναγκασμένος όλο και πιο συχνά να αγωνίζεται με τρεις γκαρντ προκειμένου να λύσει αυτό το πρόβλημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ