ΑΕΚ

Φεύγει ο Ουίλιαμς από την ΑΕΚ, στα υπόψιν ο Ντούλκις

Φεύγει ο Ουίλιαμς από την ΑΕΚ, στα υπόψιν ο Ντούλκις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ , με τον Λιθουανό γκαρντ/φόργουορντ, Ντεϊβίντας Ντούλκις να είναι ένας εκ των παικτών που έχει προταθεί για αντικαταστάτης του.

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει σύντομα ο Τζαουάντ Ουίλιαμς, ο οποίος ήρθε στην "Ένωση" το περασμένο καλοκαίρι. Στην "Ένωση" είναι απογοητευμένοι με την απόδοση του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος στο Champions League της FIBA έχει μέσο όρο 7.9 πόντους και 3.1 ριμπάουντ και 8.9 πόντους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρέτζιο Εμίλια, η οποία στράφηκε σε αυτόν αφού πρώτα "χάλασε" η μεταγραφή του πρώτου της στόχου. Πρόκειται για τον Σιμ Σάντερ Βένε της Νίζνι Νόβγκοροντ. Με τον παίκτη υπήρχε καταρχήν συμφωνία για να μετακομίσει από τη ρωσική ομάδα στη Ρέτζιο Εμίλια, αλλά "χάλασε" την τελευταία στιγμή, με τον Τζαουάντ Ουίλιαμς να κερδίζει άμεσα έδαφος.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν να αποχωρήσει από τον προηγούμενο μήνα από το ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, αλλά ο Γιούρι Ζντοβτς τον στήριξε, δίνοντας του ψήφο εμπιστοσύνης, επειδή το περασμένο καλοκαίρι ήταν δική του επιλογή. Τελικά, όμως, ο Σλοβένος τεχνικός αποφάσισε να λήξει την συνεργασία μαζί του, καθώς δεν είδε βελτίωση στην απόδοση του παίκτη του.

Στην "Ένωση" πάντως έχουν ήδη προταθεί εναλλακτικές λύσεις, με έναν εξ αυτών να είναι ο Ντεϊβίντας Ντούλκις (1.95 ύψος). ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ομπραντόριο, με την περίπτωσή του ωστόσο να έχει δυσκολίες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ