EUROLEAGUE

Χαλάρωσε... και είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός

Χαλάρωσε... και είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα το χαλάρωμα του στο... άντρο της Ζαλγκίρις και είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στους Λιθουανούς. Μεταδίδει ο απεσταλμένος μας Βασίλης Δελής.

Αποστολή, Κάουνας: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το χαλάρωμα του στο γήπεδο της Ζαλγκίρις και πλέον είναι έτοιμος για τη σημερινή (30/11) αναμέτρηση απέναντι στους Λιθουανούς.

Διαβάστε για την άφιξη του Ολυμπιακού στο Κάουνας για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις...

Πριν από την προπόνηση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα έγινε μίτινγκ, όπου και συζήτησαν για το κρίσιμο ματς, ενώ οι παίκτες θα φάνε και στη συνέχεια θα ξεκουραστούν για τον αγώνα. Να θυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες χθες (29/11) δεν προπονήθηκαν στη "Zalgirios Arena", καθώς έκαναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πριν την αναχώρηση τους.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τις τελευταίες οδηγίες του στους παίκτες, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι πανέτοιμοι για το ματς απέναντι στους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Κάουνας κάνει αποφασιστικό βήμα για την δεύτερη θέση του ομίλου του, ενώ αν ηττηθεί θέλει το απόλυτο και παράλληλα να ελπίζει σε ήττα της Αναντόλου Εφές για να τερματίσει στην δεύτερη θέση.

Αν πάλι, νικήσει στο Κάουνας θέλει ακόμα μία ήττα της Ζαλγκίρις για να τερματίσει στην πρώτη θέση του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ