EUROLEAGUE

Έφτασε στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Έφτασε στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο παγωμένο Κάουνας μαζί με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όπου αύριο (20:00) θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Υποδοχή για τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (videos)...

Αποστολή, Κάουνας: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε στις 19:00 από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” και λίγο πριν τις 22:30 έφτασε στη Λιθουανία και το κρύο Κάουνας.

Ο στόχος των “ερυθρολεύκων” είναι μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με νίκη απέναντι στη φορμαρισμένη Ζαλγκίρις, η οποία για το πρωτάθλημα Λιθουανίας νίκησε χωρίς δυσκολίες την Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με αποτέλεσμα να μην κάνουν προπόνηση στο “Zalgirios Arena” σήμερα. Το πρωί πριν τον αγώνα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κάνουν ένα χαλάρωμα στο κλειστό, όπου το βράδυ θα αναμετρηθούν με τους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Οι παίκτες του Χοάν Πλάθα έχουν μόλις μία ήττα στον γ' όμιλο της Ευρωλίγκας με συνολικό ρεκόρ 6-1 και με νίκη θα κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο γκρουπ.

Μετά την Πόλη και στο Κάουνας

Μαζί με την ομάδα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος θα σταθεί και πάλι στο πλευρό του Ολυμπιακού. Να θυμίσουμε ότι ο εκ των προέδρων των “ερυθρολεύκων” είχε παρακολουθήσει και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Η αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις δεν θα είναι εύκολη, από την στιγμή που οι 15.000 οπαδοί της ομάδας του ιδιόρυθμου προέδρου Ρομανόφ θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν την αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Υποδοχή για τον Γκετσεβίτσιους!

Από εκεί και πέρα, τέσσερις δημοσιογράφοι περίμεναν τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μόλις πάτησε το πόδι του στο Κάουνας. Ο Λιθουανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με αντίπαλο την Ζαλγκίρις, αλλά και για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Έφτασε στο Κάουνας ο Ολυμπιακός
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ