EUROLEAGUE

Να... ζεστάνει το κρύο Κάουνας θέλει ο Ολυμπιακός

Να... ζεστάνει το κρύο Κάουνας θέλει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός για την σημερινή (20:00, 30/11, ΝΕΤ) αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Μεταδίδει ο απεσταλμένος μας Βασίλης Δελής.

Αποστολή, Κάουνας: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την αναμέτρηση απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Λιθουανούς, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση του γ' ομίλου.

Η Ζαλγκίρις πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και έχει ρεκόρ στη φετινή Ευρωλίγκα 6-1, με μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να την κερδίσει να είναι η Τσεντεβίτα στην Κροατία στην δεύτερη παράταση.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο σε περίπτωση που πάρουν τη νίκη θα έχουν κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτη θέση του γκρουπ, κάτι που μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης έδειχνε ακατόρθωτο.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, τονίζοντας πώς οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του τόνισε πώς ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει μία “καθαρή” νίκη για να ελπίζει στην κατάληωη της πρώτης θέσης, αλλά και για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την δεύτερη.

Δείτε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο ΣΕΦ...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ