EUROLEAGUE

Το βίντεο, οι οπαδοί της Σπαρτάκ και ο Προκχόροφ!

Το βίντεο, οι οπαδοί της Σπαρτάκ και ο Προκχόροφ!
INTIME SPORTS

Οι Ρώσοι δεν ξέχασαν τον κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος είδε και 30 οπαδούς της Σπαρτάκ να στηρίζουν την ομάδα του. Διαβάστε αναλυτικά (pict).

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (96-64), με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην ξεχνάνε τα χρόνια που ο Σέρβος τεχνικός καθόταν στον πάγκο των Ρώσων.

Η ΤΣΣΚΑ, λοιπόν παρουσίασε ένα βίντεο για τους Ίβκοβιτς, Καζλάουσκας με λέιζερ, το οποίο έπεφτε επάνω σε ένα λευκό πανί.

Πρώτα σχηματίστηκε το πρόσωπο του τεχνικού του Ολυμπιακού να κάνει την πρώτη κίνηση σε μία παρτίδα σκάκι στα τρία χρόνια που ήταν προπονητής των Ρώσων και στη συνέχεια ακολούθησε η φιγούρα του Καζλάουσκας στα δύο χρόνια του στους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια, η παρτίδα μεταφέρθηκε στο σήμερα με τους δύο άνδρες να έχουν αλλάξει πάγκο. Έπειτα παρουσιάστηκε ένα βίντεο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρότι αγωνίστηκαν στη Μόσχα είχαν την συμπαράσταση 30 οπαδών. Εκείνοι, όμως δεν ήταν Έλληνες, αλλά φίλαθλοι της αντιπάλου της ΤΣΣΚΑ, Σπαρτάκ, έχοντας μάλιστα και μία ελληνική σημαία.

Το βίντεο, οι οπαδοί της Σπαρτάκ και ο Προκχόροφ!
INTIME SPORTS

Να προσθέσουμε ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο υποψήφιος πρόεδρος της Ρωσίας, πρόεδρος των Νιου Τζέρσεϊ Νετς και πρώην ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ, Μιχαήλ Προκχόροφ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ