EUROLEAGUE

Πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό, απέναντι σε Μπαρτζώκα για Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να ξεκινά εντός έδρας απέναντι στη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό με εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στις 11 Οκτωβρίου ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος στην EuroLeague, ο νέος μαραθώνιος με φόντο το Final Four της Βιτόρια. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου (το πλήρες πρόγραμμα θα γίνει γνωστό την Τρίτη 10 Ιουλίου), με τον Παναθηναϊκό Superfoods να μπαίνει στη... μάχη εντός έδρας και τον Ολυμπιακό να έχει πολύ απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία. Οι "πράσινοι" θα υποδεχθούν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 11 Οκτωβρίου, ενώ μια μέρα αργότερα οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα στη ρωσική πρωτεύουσα.

Το παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της σεζόν (χρονικά) είναι αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Νταρουσάφακα στο WiZink Center, σε μια μονομαχία... νικητών. Κι αυτό γιατί η κάτοχος της EuroLeague θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του EuroCup (για το 2017-'18).

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Παναθηναϊκός Superfoods - Μακάμπι

Χίμκι - Ολυμπιακός

Μπουντούτσνοστ - Αρμάνι Μιλάνο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Νταρουσάφακα

Μπάγερν Μονάχου - Αναντολού Εφές

Φενέρμπαχτσε - Γκραν Κανάρια

Ζάλγκιρις - Μπασκόνια

Πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό, απέναντι σε Μπαρτζώκα για Ολυμπιακό
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ