EUROLEAGUE

Ο γητευτής της μπάλας... Μίλος Τεόντοσιτς!

Ο γητευτής της μπάλας... Μίλος Τεόντοσιτς!
INTIME SPORTS

Ελέω της εξαιρετικής ασίστ του Μίλος Τεόντοσιτς στον Νέναντ Κρστιτς το Sport24.gr παρουσιάζει ορισμένες... εμπνεύσεις του Σέρβου γκαρντ (videos)!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ πρόσφερε στον κόσμο που βρέθηκε στο Φαληρικό Στάδιο μία πολύ όμορφη φάση.

Πάσαρε πίσω από την πλάτη στον Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος σημείωσε καλάθι για τους Ρώσους και βρέθηκε στην τρίτη θέση του Top-10 της Ευρωλίγκας για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των "16".

Ο Σέρβος γκαρντ στα τέσσερα χρόνια του στον Ολυμπιακό μας έδωσε πολλές στιγμές... υψηλής έμπνευσης! Το Sport24.gr παρουσιάζει ενέργειες του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος μπέρδευε όχι μόνο τους παίκτες που τον μάρκαραν, αλλά και ολόκληρες άμυνες.

Δείτε ορισμένες εξαιρετικές ασίστ του Τεόντοσιτς από την παρουσία του στους "ερυθρόλευκους" και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία "μετακόμισε" το περασμένο καλοκαίρι.

Σε αυτή την φάση, ο Γιάννης Μπουρούσης θα δώσει τη μπάλα στον Μίλος Τεόντοσιτς και εκείνος με μία πάσα από τα 20 μέτρα θα πετάξει τη μπάλα στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος θα σημειώσει καλάθι, ενώ παράλληλα θα πάρει και το φάουλ από τον Λίνο Χρυσικόπουλο...

Ο Μίλος Τεόντοσιτς στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας θα δώσει μία εξαιρετική πάσα στον Μάτσβαν, χωρίς να κοιτάζει, παίρνοντας το χειροκρότημα από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο που παρακολουθούσε την αναμέτρηση της Σερβίας με την Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός προηγείται τέσσερις πόντους στην Κωνσταντινούπολη της Εφές (80-84), ενώ απέμεναν δύο λεπτά για το τέλος του ματς. Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα πάρει τη μπάλα και με δύο παίκτες επάνω του θα δώσει μία φοβερή πάσα στον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος μπορεί να αστόχησε, όμως η έμπνευση του Σέρβου ήταν εξαιρετική.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στην Βιτόρια απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στον δρόμο προς το φάιναλ-φορ του Παρισιού το 2010, σε ένα παιχνίδι όπου... κερασάκι στην τούρτα ήταν η ασίστ του Μίλος Τεόντοσιτς στον Τσος Τσίλντρες από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκός και ο Μίλος Τεόντοσιτς ξεκινάει ορεξάτος την αναμέτρηση, καθώς στο πέμπτο μόλις λεπτό... σερβίρει μία εξαιρετική ασίστ στον Γιάννη Μπουρούση που σημειώσει καλάθι.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Μάλαγα για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και ο Τεόντοσιτς θα δώσει μία πολύ όμορφη alley-oop πάσα στον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος θα καρφώσει, με τον Σέρβο γκαρντ να χαμογελάει για την έμπνευση που είχε...

Στην Κροατία δοκιμαζόταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έπαιζε απέναντι στην ΚΚ Ζάγκρεμπ. Ο Μίλος Τεόντοσιτς προσφέρει ακόμα μία εξαιρετική ασίστ στον Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να καρφώσει για τους Ρώσους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ