EUROLEAGUE

Η πάσα του Τεόντοσιτς, η τάπα του Χάινς και ο Μίροτιτς!

Η πάσα του Τεόντοσιτς, η τάπα του Χάινς και ο Μίροτιτς!

Παρακολουθήστε τις δέκα καλύτερες φάσεις για την 1η αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας. Ξεχωρίζει η εξαιρετική πάσα του Μίλος Τεόντοσιτς και η τάπα του Κάιλ Χάινς (vid.)!

Η πρώτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε και πλέον μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις δέκα καλύτερες φάσεις της πρεμιέρας.

Μεταξύ των δέκα καλύτερων βρίσκονται τρεις από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στο νούμερο τέσσερα είναι το φοβερό κάρφωμα του Τζαμόν Γκόρντον στο ματς της Εφές με την Γαλατάσαραϊ.

Δείτε στο νούμερο επτά το πάσιγνκ γκέιμ των παικτών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το καλάθι του Ντάριους Λαβρίνοβιτς, ενώ στο έξι φιγουράρει η τάπα του Κάιλ Χάινς στον Νέναντ Κρστιτς.

Το κάρφωμα του Τζαμόν Γκόρντον στον Ντούσκο Σαβάνοβιτς βρίσκεται στο τέσσερα και στο τρία η εξαιρετική πάσα του Μίλος Τεόντοσιτς πίσω από την πλάτη στον Κρστιτς. Πάνω από όλους τους άλλους είναι το καλάθι του Νίκολα Μίροτιτς στην αναμέτρηση της Μάλαγα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έδωσε τη νίκη στη Βασίλισσα με 80-81.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ