EUROLEAGUE

Ο Παπαγιάννης και οι άλλοι

Ο Παπαγιάννης και οι άλλοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι καλύτερες φάσεις της χθεσινής (14/1) βραδιάς είχαν... Γιώργο Παπαγιάννη, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να ξεχωρίζει λόγω της τάπας που έκανε. Δείτε όσα εντυπωσιακά συνέβησαν στο πρώτο "πιάτο" της 3ης αγωνιστικής του Top 16.

Η 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague μπορεί να μην συνδυάστηκε με νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το θέαμα έλειψε από το παιχνίδι των "πρασίνων". Έστω κι αν αφορούσε το πίσω μέρος του παρκέ, εκεί όπου ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε τη διαφορά, όταν "έσβησε τα φώτα" στους φιλοξενούμενους.

Η πιο εντυπωσιακή φάση της βραδιάς έγινε πάντως στη Μόσχα, με πρωταγωνιστές τους Μίλος Τεόντοσιτς και Ιβάν Λαζάρεφ. Ο πρώτος πάσαρε, ο δεύτερος κάρφωσε με δύναμη και κάπως έτσι η ΤΣΣΚΑ έκλεισε με ιδανικό τρόπο το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το κάρφωμα του Άντονι Ράντολφ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ προσέθεσε δύο ακόμη πόντους στο ενεργητικό του με το κάρφωμα που πέτυχε, αλλά αυτό δεν έφτανε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν προκειμένου να αποδράσει νικηφόρα από την έδρα της Φενέρμπαχτσε.

Όσο για την καλύτερη ασίστ; Ανήκει στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος "σέρβιρε" έτοιμο καλάθι στον Τζάστιν Ντόλμαν, σε έναν από τους αιφνιδιασμούς που έβγαλε χθες η Μπαρτσελόνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η είδηση της βραδιάς όμως είναι άλλη: το αήττητο της Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε το "τρία στα τρία" υποχρεώνοντας, παράλληλα, τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην πρώτη της ήττα στο Top 16.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ