EUROLEAGUE

Μονσό: "Θέλουμε νίκη για δύο λόγους"

Μονσό: "Θέλουμε νίκη για δύο λόγους"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Λουκ Μονσό εξήγησε γιατί η Νανσί θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη το βράδυ (22/12, 9μ.μ.)

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησε ο προπονητής της Νανσί και τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νανσί είναι αδιάφορος βαθμολογικά για τους Γάλλους οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και απλά θέλουν να ολοκληρώσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με μία ακόμα νίκη.

"Χάσαμε την ευκαιρία να προκριθούμε στο TOP-16 αλλά θα κρατήσουμε τον χαρακτήρα μας δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό", υπογράμμισε ο Ζαν Λουκ Μονσό και πρόσθεσε:

"Πρώτα από όλα γιατί ακόμα είναι ανοιχτή η πρόκριση ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες κι επίσης γιατί έχουμε έναν μέσο όρο 6.000 φιλάθλων οι οποίοι μας βοήθησαν μέχρι τώρα και θα είναι εκεί και για το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα".

Από την άλλη, ο Άντριεν Μόερμαν υπογράμμισε: "Θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στο 100% καθώς είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Πραγματικά θέλουμε να νικήσουμε για τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ακόμα κι έχει τελειώσει το TOP-16 για εμάς.

Το γεγονός ότι ο Σπανούλης δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι μάλλον Το κλειδί του αγώνα είναι να σταματήσουμε το Σπανούλη, τον καλύτερό τους παίκτη. Αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ