EUROLEAGUE

Μεγάλος "τελικός" στο ΣΕΦ!

Μεγάλος "τελικός" στο ΣΕΦ!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (1/03, 21:45, ΝΕΤ, Live-Sport24.gr) την Γαλατάσαραϊ σε ένα ματς-τελικό, καθώς ο νικητής προκρίνεται στα προημιτελικά (videos)!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του "Top-16" της Ευρωλίγκας, με τον νικητή να εξασφαλίζει το δεύτερο "εισιτήριο" για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" στηρίζονται στον κόσμο τους, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι Πειραιώτες έχουν γνωρίσει φέτος μόνο μία ήττα στην έδρα τους απέναντι στην ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους Ρώσους να έχουν μία και μοναδική ήττα στην Ευρωλίγκα, κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη!

Οι Τούρκοι, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Οκτάι Μαχμουτί βρίσκονται ένα βήμα από τα προημιτελικά και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στην στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωρίζει ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και κομβικής σημασίας για τη συνέχεια, όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι παίκτες του με τη βοήθεια του κόσμου θα πανηγυρίσουν τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στους "8".

Ο Τζόϊ Ντόρσεϊ, από την πλευρά των παικτών μίλησε ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ή κερδίζεις ή πεθαίνεις, ενώ πρόσθεσε πώς δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει την ήττα στην Κωνσταντινούπολη.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην παράταση από τους Τούρκους με 78-77, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ευστόχησε σε ένα απίστευτο τρίποντο.

Δείτε το τρίποντο του Κώστα Σλούκα...

Γαλατάσαραϊ - Ολυμπιακός 78-77...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ