EUROLEAGUE

Μαχμουτί: "Η ομάδα μου θα παλέψει"

Μαχμουτί: "Η ομάδα μου θα παλέψει"

Η Γαλατάσαραϊ θα παλέψει για τη νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (1/03, 21:45, ΝΕΤ), όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Οκτάι Μαχμουτί. Διαβάστε τι δήλωσε (video).

Ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Οκτάι Μαχμουτί μίλησε για την δύσκολη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι Τούρκοι θέλουν νίκη ή ήττα με... έναν πόντο διαφορά για να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά το έργο της Γαλατάσαραϊ μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι πολύ δυνατός.

" Μετά από μία μεγάλη και δύσκολη σεζόν έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και αυτός μας χωρίζει από την πρόκριση στα προημιτελικά. Είμαι σίγουρος πως τόσο η ομάδα μου όσο και ο Ολυμπιακός θα παλέψουν για το στόχο αυτό", ανέφερε ο Οκτάι Μαχμουτί.

Ο φόργουορντ της Γαλατά, Τσανέρ Τοπάλογλου δήλωσε: " Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο για να νικήσουμε".

Γαλατάσαραϊ - Ολυμπιακός 78-77...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ