EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Με τον κόσμο για τη νίκη"

Ίβκοβιτς: "Με τον κόσμο για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Στην πορεία της Γαλατάσαραϊ στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Τούρκους στο ΣΕΦ (1/03, 21:45, ΝΕΤ, videos).

Περίπου 24 ώρες πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για το παιχνίδι με τους Τούρκους, στο οποίο και κρίνεται η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος τεχνικός των "ερυθρολεύκων", μίλησε για την σταθερή πορεία της Γαλατά τη φετινή σεζόν, τις καλές της εμφανίσεις, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Η σκληρή παρτίδα σκάκι μεταξύ Ίβκοβιτς-Καζλάουσκας!

" Παίζουμε το τελευταίο ματς του "Top-16", ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, η αναμέτρηση της εβδομάδας όπως είπε και η Ευρωλίγκα. Μπήκαμε στο τελικό στάδιο για την προετοιμασία μας. Εκτιμάμε την Γαλατάσαραϊ που παίζει καλό και ελεγχόμενο μπάσκετ.

Πρόκειται για την μοναδική ομάδα φέτος που έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είναι και ο πιο ισχυρός σύλλογος της Ευρωλίγκας φέτος", τόνισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε:

" Πρέπει να αγωνιστούμε και να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Θέλουμε να παίξουμε σκληρή άμυνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει, όμως να είμαστε έτοιμοι και για σετ παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Από πλευρά ετοιμότητας, για εμάς είναι πρόβλημα ότι δεν έπαιξαν οι Κέσελ και Γκετσεβίτσιους και πιστεύω ότι σήμερα θα μπει και ο Γκετσεβίτσιους. Θα αποφασίσω για τη δωδεκάδα αύριο (1/03). Με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα είναι έτοιμη αύριο για τη νίκη".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο, με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στους Τούρκους: " Το σύγχρονο μπάσκετ είναι διαφορετικό. Μια καλή άμυνα θα σου δώσει ένα εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και νομίζω πως έχουμε μια βελτίωση στο "Top-16" στην άμυνα.

Προτιμώ να παίξουμε γρήγορα αντί για 5 εναντίον 5, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σετ παιχνίδι. Άλλο τι θέλουμε και άλλο τι θα γίνει. Έχουμε δουλέψει και θα δουλέψουμε για να είναι οι παίκτες ψυχολογικά έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις".

Τέλος, ο Ίβκοβιτς ανέφερε: " Ξέροντας πως το Φάιναλ Φορ θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, κανείς δεν είχε τη Γαλατά ως φαβορί για το Φάιναλ Φορ. Δεν τους έδιναν ούτε καν ελπίδες για πρόκριση στα πλει οφ. Συγχαρητήρια τους αξίζουν γιατί έχουν κάνει μια σταθερή πορεία και τους αξίζει που βρίσκονται για εδώ".

Γαλατάσαραϊ - Ολυμπιακός 78-77...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ