EUROLEAGUE

Η σκληρή παρτίδα σκάκι μεταξύ Ίβκοβιτς-Καζλάουσκας!

Η σκληρή παρτίδα σκάκι μεταξύ Ίβκοβιτς-Καζλάουσκας!
INTIME SPORTS

Δείτε το απίστευτο video με το σόου από λέιζερ που έγινε πριν το τζάμπολ του αγώνα ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός και απεικονίζει τους Ίβκοβιτς-Καζλάουσκας να επιδίδονται σε σκάκι!

Ένα εκπληκτικό σόου με λέιζερ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές του αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, πριν από μία εβδομάδα.

Οι Ρώσοι έκαναν σπουδαία δουλειά καθώς στο σόου που προηγήθηκε του αγώνα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία φανταστική παρτίδα σκάκι ανάμεσα σε Ντούσαν Ίβκοβιτς και Γιόνας Καζλάουσκας.

Άλλωστε, οι δύο προπονητές έχουν αλλάξει θέσεις τα τελευταία χρόνια... Ο Ίβκοβιτς αποτέλεσε επί σειρά ετών προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2002-05), ενώ ο Καζλάουσκας βρέθηκε τη διετία 2004-06 στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου ο Ίβκοβιτς επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο ανέλαβε τις τύχες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο Λιθουανός προπονητής μάλιστα απάντησε στις ερωτήσεις του φαν της Ευρωλίγκας και αναφέρθηκε στη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως το μπάσκετ είναι η ζωή του, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για ενδεχόμενη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-4 της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ